Mickey Johansson blir ny WSP Norge-sjef. Foto: WSP

Johansson blir ny toppsjef i WSP Norge - Nordskogen trekker seg

Viseadministrerende direktør i WSP Sverige, Mickey Johansson går inn i rollen som administrerende direktør i WSP Norge i forbindelse med at Hilde Nordskogen velger å fratre stillingen.

I en pressemelding skriver WSP at Nordskogen har spilt en viktig rolle i å bygge opp et samlet WSP i Norge etter oppkjøp av tre selskaper med adskilte fagområder innenfor samfunnsutvikling .

«Sammen med øvrig ledelse i WSP Norge har hun satt i gang en integrasjon og omstrukturering av selskapet , og samtidig utviklet en offensiv strategi for WSP Norge. Nå velger Hilde å forlate WSP og sin stilling grunnet ulikt syn på gjennomføring av den besluttede strategien», skriver de.

- Jeg er meget takknemlig for samarbeidet jeg har hatt med dyktige medarbeidere og kolleger, og med samarbeidspartnere i bransjen , de årene jeg har ledet WSP Norge. Det har vært en hektisk periode hvor fokus hele tiden har vært på å bygge et solid og sammensveiset WSP i Norge. Jeg ønsker WSP lykke til videre , sier Nordskogen i meldingen.

Mickey Johansson tiltrer nå stillingen som administrerende direktør i WSP Norge. Johansson har mer enn 20 års erfaring i WSP i ulike roller. I perioden 2000-2018 ledet han prosjektledelsesvirksomheten i WSP Sverige, og han har vært viseadministrerende direktør i WSP Sverige siden 2008.

- Jeg vil takke Hilde Nordskogen for hennes lederskap , engasjement og bidrag i en svært viktig utviklingsfase for WSP Norge, og ønske henne lykke til i videre karriere , sier styreleder i WSP Norge, Magnus Meyer i pressemeldingen.