ITB-ansvarlig

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og kunnskap i en stilling hvor du får muligheten til å jobbe i spennende prosjekter. For denne rollen trenger du erfaring innen ITB, ledelse, tverrfaglig prosjektering og test- og idriftsettelse. Er du vår nye ITB-ansvarlig? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Prosjektledelse

Som vår nye ITB-ansvarlig blir du en del av et spennende og flott miljø med masse kompetanse innenfor ITB, men også innenfor andre fag som Prosjekt- og prosjekteringsledelse, Byggeledelse, Byggherrerådgiving, SHA-rollen, Tilstandsvurderinger og Due diligence for å nevne noe.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • ITB ansvarlig / RITB iht. NS3935-2019
 • Idriftsetting og prøvedrift iht. NS6450-2016
 • Systematisk Ferdigstillelse iht. BA2015 eller tilsvarende
 • ITB ansvarlig iht. BREEAM-NOR 2016
 • Bistå i videreutvikling av arbeidsmetodikk for ITB

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Bachelor/Master innen automasjon, elektro, ventilasjon eller tilsvarende
 • Ledelseserfaring
 • Tverrfaglig kompetanse innen tekniske fag
 • Prosjekteringserfaring
 • Erfaring som ITB ansvarlig / RITB
 • Planlegging og gjennomføring av test- og idriftsettelse

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring fra installasjon og drift- og vedlikehold av tekniske bygningsinstallasjoner. Som del av avdeling for Prosjektledelse vil du få mulighet til å utvikle deg innen flere fagområder. Det er derfor ønskelig at du har erfaring fra andre roller som er relevant for vår avdeling.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.10.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Anders Fossum, Prosjektleder/ITB-rådgiver 45141001 evt. Hans Olav Endal, Avdelingsleder 90644895.

Søk stilling

Vis flere stillinger: