IT- og digitaliseringssjef Fredrikstad

Menneskene utgjør forskjellen hos Solid. Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.
Solid Entreprenør AS har hatt en sterk vekst, og omsetningen for 2018 utgjør over 1 milliard. Våre 450 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist25.01.2019

Solid Entreprenør har hatt en sterk vekst de siste årene. Nå satser vi videre, og styrker organisasjonen for å bli enda bedre. Innenfor IT-området utvider vi avdelingen med en ny leder som kan ha ansvar det strategiske IT- og digitaliseringsarbeidet.

Muligheter og ansvar

Som vår nye IT- og digitaliseringssjef vil du være en pådriver for digitalisering i organisasjonen, og være en stor bidragsyter i å løfte Solid til et nytt nivå. Du får du store påvirkningsmuligheter, og muligheten til å bygge IT-avdelingen.

Vår nye IT-sjef skal bidra til at digitale verktøy er en vesentlig del av verdiskapningen i Solid. Du skal sørge for at vi blir blant de best i bransjen til å bruke IT i alle deler av et byggeprosjekt, fra ideutvikling, via byggefasen til overlevering og garantioppfølging. Stillingen vil også ha en sentral rolle innen å formidle kunnskap og engasjement rundt IT på tvers av alle nivåer i selskapet.

  • Utvikle og implementere digital strategi i Solid
  • Identifisere og vurdere gevinstmuligheter fra digitale prosjekter
  • Lede viktige implementeringsprosjekter
  • Redusere egne servere og flytte drift ut i skyen
  • Drive realiseringsarbeid i samarbeid med øvrig organisasjon og eksterne partnere
  • Sørge for at det tilbys gode og brukervennlige digitale tjenester til byggeprosjekter, kunder/brukere og samarbeidspartnere
  • Ansvar for å øke digital modenhet og digitale kultur
  • Rådgivning og rapportering om digitaliseringsarbeidet til ledelsen
  • Business-Intelligence koordinering (Power-BI)

Rollen vil ha ansvar for Solids strategier innen IT, både valg av applikasjoner og systemer og daglig drift. Du skal være den som best kjenner Solids behov innen IT, og setter utvikling og forbedringer inn i system og planer med prioriteringer. Videre vil IT-sjefen fungere som en prosjektleder for å gjennomføre innføring av nye systemer, endringer eller bytte av systemer. Prosjektene må løses ved hjelp av egen kompetanse, andre ansatte i avdelingen og ellers i Solid, samt eksterne konsulenter og leverandører.

Solid har i dag en kombinasjon av de vanligste applikasjonene innen bransjen, samt et stort og egenutviklet system for prosjektstyring og rapportering i byggeprosjektene. Denne applikasjonen utvikles av en polsk partner. Vi har som mål å redusere egne servere og flytte drift ut i skyen.

IT- og digitaliseringssjefen vil ha personalansvar for to medarbeidere som tar seg av den daglige driften og support mot brukerne. Stillingen er plassert ved vårt hovedkontor i Fredrikstad. Noe reisevirksomhet mellom kontorene i Fredrikstad, Oslo og Romerike og våre byggeplasser må påregnes. Stillingen rapporterer til administrasjonsleder i Solid Entreprenør.

Kompetanse og egenskaper

Du har relevant utdannelse på bachelornivå eller masternivå. Videre har du minst 5-8 års erfaring med deltakelse i og ledelse av IT-prosjekter eller it-avdelinger, kravspesifisering og tilpasning av prosesser og IT-løsninger. Bransjeerfaring fra bygg eller andre prosjektdrevne organisasjoner er en fordel.

Som person brenner du for IT og evner å spre engasjement og kompetanse innen fagområdet til dine kollegaer. Du har gjennomføringskraft, er strukturert og er god på å skape endring.

Du må også være nysgjerrig, ved å utfordre erklærte sannheter og følge med på hva som skjer innen fagområdet og innen digitaliseringen innen byggebransjen.

Vi tilbyr

Som IT- og digitaliseringssjef i Solid får du mulighet til selv å være med å definere stillingen og IT-strategien.

Våre betingelser innen lønn, pensjon, bil og bonusordning er konkurransedyktige, og miljøet i Solid er inkluderende og godt.

Mer informasjon og søknad

Les mer om Solid på vår nettside, og ta en titt på videoen som forteller vår historie. Ønsker du en uforpliktende prat om stillingen kan du kontakte administrasjonssjef Tom Rohde-Moe eller HR-sjef Richard Høilund.

Søknad på stillingen leveres via søknadsknappen.

Søknadsfrist: 25.januar 2019.

Kontaktpersoner:

Richard Høilund

HR sjef

91673699

richard.hoilund@solid.no

Tom Rohde Moe

administrasjonsleder

902 01 351

tom.rohde.moe@solid.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: