IT-direktør

GK er en av Skandinavias ledende tekniske entreprenører og servicepartnere, og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens 3500 ansatte fordelt på 84 kontorsteder i Norge, Sverige og Danmark. Vi omsetter for mer enn 6 milliarder kroner. For mer informasjon se: www.gk.no

FirmaGK Gruppen Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist06.10.2019

Vi søker en innovativ, strategisk, trygg og drivende IT-direktør for å styrke digitalisering og IT i GK Gruppen.

Du vil få budsjett- og personalansvar, egen ledergruppe og blir overordnet ansvarlig for ca. 25 medarbeidere i Oslo. Du blir en sentral bidragsyter i konsernets teknologiske og digitale utvikling og rapporterer til CFO. Som IT-direktør får du ansvar for å videreutvikle og implementere IT-strategien, med spesielt fokus på områder som effektiv drift, IT-sikkerhet, intern kompetanseutvikling, samt digitalisering av arbeidsprosesser og tjenester.

Vi forutsetter høyere relevant utdanning og ser etter deg som har ledererfaring fra innovative bransjer der IT er virksomhetskritisk. Du har solid erfaring med både drift og utvikling. Du evner å sette strategisk retning, og har dyp kunnskap om og interesse for digitale trender og disruptive teknologier. Erfaring fra internasjonale matriseorganisasjoner er en fordel.

Du kommuniserer godt på alle nivåer og har en lederstil som engasjerer og motiverer!

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459.

Søknad med CV sendes innen 6. oktober.

Søk stillingen!

Vis flere stillinger: