Arkivfoto

Intermat nærmer seg

Intermat i Paris samler store deler av verdens produsenter av maskiner og teknologi i byggenæringen. Messen går av stabelen 20.-25. april.

Arrangementet avvikles hvert tredje år, og fortsetter sin lange tradisjon med å presentere siste nytt når det gjelder innovasjoner og trender i næringen.

Intermat 2015 vil også omfatte en rekke aktiviteter knyttet til faglige utfordringer og nyvinninger i form av seminarer og workshops.

World of Concrete Europe til Paris som del av Intermat

Den internasjonale betongindustrien blir samlet på World Of Concrete Europe (WOC Europe), som er en del av årets Intrmat-messe. Med dette nye tiltaket kan Intermat presentere et bredt produktregister innen betongsektoren, fra de første stadiene med råvarer, produkter og bindemidler, til den endelige anvendelse med utsmykningsmetoder, overflatebehandling, engineering og tjenester. Denne delen av messen samler over 150 utstillere.

Utendørs betong-demonstrasjon

På et sentralt område i messen, blir det arrangert løpende demonstrasjoner av måter å anvende betong på, særlig når det gjelder bruk av dekorative, polerte, mønstrede og ferdigtrykte overflater. Disse demonstrasjonene retter også søkelys på faglig montering av betongelementer, og på siste nytt av redskaper og utstyr for betong-spesialister.

En rekke faglige samlinger står også på programmet. Både seminarer og workshops er planlagt for å gi innsikt i de siste innovasjonene for avansert anvendelse av betong. Denne delen av messen bygger på fire hovedelementer: fundamental kunnskap om betong, spesielle betongelementer, vedlikehold og reparasjon, rivning og gjenbruk.

Intermat Innovation Awards

Konkurransen om de beste og mest banebrytende innovasjoner i bransjen, styrker det faglige nivået i utviklingen av materialer, utstyr og teknikker, og har høy prestisje. Vinnerne blir presentert på Intermat, etter en utvelgelsesprosess som begynte på Pré-Intermat i januar. Da presenterte 78 av utstillerne sine bidrag for internasjonal presse. Samtidig ble listen over vinnere av Intermat Innovation Awards offentliggjort.

Med Paris Demo får Intermat en svær demonstrasjonssone i friluft. Siden Intermat ble grunnlagt, har entreprenører, maskinutleiere og operatører kunnet observere bygg- og anleggsmaskiners teknologi og produktivitet i aktiv virksomhet. På et område som dekker hele 30.000 kvadratmeter, vil maskin- og utstyrsprodusenter demonstrere gravemaskiner, teleskopiske kraner, mobile steinknusere og så videre