Interiørarkitekt

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

FirmaRambøll
FylkeAgder
StedArendal
Søknadsfrist01.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø.For denne rollen trenger du erfaring fra prosjektering innen interiørarkitektur og et ønske om å jobbe med bærekraftige løsninger.Er du vår nye interiørarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling Arkitektur, landskap og plan

Som vår nye nye interiørarkitekt blir du en del av avdeling Arkitektur, landskap og plan i Agder. Vi består for tiden av 16 arkitekter, 2 interiørarkitekter, 7 landskapsarkitekter og 6 på plan/urbanisme. Oppdragsmengden er økende, og vi har behov for erfarne seniorer innen interiørarkitektur og som kan styrke vårt team. Erfaring med prosessledelse og helsebygg vil veie høyt. Som vår nye interiørarkitekt blir du en del av et fagmiljø med for tiden 12 interiørarkitekter, og omkring 80 arkitekter, planleggere og landskapsarkitekter i divisjon Arkitektur i Rambøll Norge.

Vi holder til i Arendal og Kristiansand, i sentrum begge steder, i trivelige lokaler, tilrettelagt for et flerfaglig og tett samarbeid med våre ingeniørfag innenfor bygg, tekniske fag og samferdsel. Begge lokasjonene er aktuelle i forhold til ansettelse. Vi strekker oss etter fremtidsrettede og bærekraftige løsninger i et tverrfaglig perspektiv og spisskompetanse helhetlig integrert i vår design.

Prosjektene vi arbeider med er varierte og i ulik skala, og herunder med overvekt på kontorbygg, undervisningsbygg og helsebygg, hvor våre interiørarkitekter har sentrale og viktige roller. Interiørarkitektene våre jobber på prosjekter på tvers av kontorsteder og i team med lokale representanter. I tillegg går Henning Larsen Arkitekter inn i Rambøll fra 2021, noe som vil gi ytterligere spennende og interessante prosjektmuligheter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Prosessledelse
 • Interiørarkitekturprosjektering i alle faser
 • Teamdeltagelse i flerfaglige prosjekt
 • Prosjektledelse og prosjektstyring
 • Markedsarbeid, prosjekt-innhenting og kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master i interiørarkitektur (evt. erfaring som kvalifiserer til NIL-medlemskap)
 • Erfaren bruker av Archicad og/eller Revit
 • Erfaring fra helsebygg, undervisningsbygg, eller kontor
 • Erfaring fra brukerprosesser
 • God kontraktsforståelse
 • Nysgjerrighet og interesse for utvikling av faget
 • Evne til å jobbe i tverrfaglige team og gode samarbeidsevner
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk
 • Evne til å drive og styre prosjekter

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god relasjonskompetansen, god kundekontakt og evner å samarbeide med oppdragsgiver, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte, har god forretningsforståelse, er initiativrik og selvstendig, og har engasjement for bærekraftig arkitektur.

Velkommen til vår markedsenhet for bygg og arkitektur

Rambøll er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.11.20.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne.

Seksjonsleder og fagsjef i interiørarkitektur Lene Utbjoe: m: 91 59 69 44, e-post: lene.utboe@ramboll.no

Avdelingsleder Arve Berge (Arendal m: 99 44 90 01, e-post: arve.berge@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: