Interiørarkitekt med ambisjoner? Bli med på satsningen til tegn_3


tegn_3 er en selvstendig merkevare under forretningsområdet Architecture & Design i ÅF-konsernet. Her er arkitektvirksomheter, lysdesignere og spesialister innenfor akustikk, sammen om oppgaver i hele verden. Ambisjonene er høye og vi er i dag ca. 400 medarbeidere representert på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Sveits og nylig har vi åpnet et designkontor i London.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019

tegn_3 jakter på erfaren interiørarkitekt

Er du en god formgiver med en tydelig fagstemme? Har du prosjektledererfaring og er nysgjerrig på fremtidens arbeidsplass? Hos oss vil du jobbe med arbeidsplassutforming, læringsarenaer og helsebygg. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid. For oss betyr dette tett dialog med våre kunder og fokus på gode medvirkningsprosesser.

Vi er i en spennende utviklingsfase og trenger deg som vil være med å bygge opp vårt fagmiljø. Har du master i interiørarkitektur og mer enn 5 års erfaring? Er du relasjonsbygger og en som trives med å ta ansvar, kan vi tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer.

I tegn_3 jobber vi i alle faser innenfor fagområdene arkitektur, landskap, plan, urbanisme, interiør og utvikling og analyse. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i ÅF. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder for Utvikling og analyse Trine Olsen Møgster i tegn_3 Oslo på telefon 90 59 67 82.

Søk stilling

Vis flere stillinger: