Innbruddsraid på Romerike - verktøy fra flere byggeplasser stjålet

I løpet av en drøy uke har det vært flere innbrudd på byggeplasser rundt om på Romerike. Tyvene har brutt seg inn og stjålet verktøy.

Minst sju byggeplasser ulike steder på Romerike har i løpet av kort tid opplevd at tyver har tatt seg inn på byggeplassene og stjålet verktøy, melder Romerikes Blad lørdag.

En byggeplass ved Olavsgaard næringspark i Skedsmo, og en annen byggeplass på Skårer i Lørenskog fikk natt til fredag besøk av tyver som tok seg inn på anleggsområdene. De mange innbruddene mot byggeplasser i området gjør at politiet antar det kan være en kobling.

– Det har vært en del slike tilfeller på Romerike de siste dagene, og det er jo naturlig å tenke at disse sakene har en sammenheng - men dette er det nå opp til etterforskerne å finne ut av, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisen.

Liknende innbrudd skal ifølge avisen ha skjedd i flere deler av Akershus og Østfold. Tyvene skal ha slått til i Ski, Fredrikstad, Hobøl og Langhus. I tillegg opplyste politiet til Oppland Arbeiderblad forrige helg at det på Skreia i Toten ble stjålet verktøy for 200.000 kroner.