Ingeniørgeologer søkes til våre kontor i Trondheim, Bodø og Tønsberg

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedTrondheim, Bodø eller Tønsberg
Søknadsfrist20.10.2014

Ingeniørgeologer søkes til våre kontor i Trondheim, Bodø og Tønsberg

Rambølls divisjon Geo og miljø omfatter 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi, miljøteknikk og grunnundersøkelser. Vi opplever økt oppdragsmengde, og søker derfor flere dyktige medarbeidere innen geoteknikk og ingeniørgeologi.

Våre saksbehandlere er grunnfjellet i vår produksjon, og består av både godt voksne, meget erfarne medarbeidere til de som sist ble uteksaminert fra universitetet. Det er utviklet en meget god samarbeidsånd internt i fagavdelingene og mot avdelingene for Grunnboring og laboratorium, Miljøteknikk og Naturmiljø. Divisjonens faglige bredde og geografiske dekning over hele landet gjør disse stillingene høyst interessante for de som også liker å jobbe og lære på tvers av faggrensene.

For stillingen i Bodø stilles det krav om erfaring og evne til selvstendig arbeid, men i nært samarbeid med miljøet i Trondheim og Longyearbyen og vår boreleder på Finnsnes.

Vi tilbyr

  • God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy og eksterne og interne kurs
  • Moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy
  • Deltakelse i spennende tverrfaglige prosjekter
  • Et spennende og kreativt kompetansemiljø
  • Hyggelige og sosiale kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger

Det arrangeres fagtreff og studieturer både i Norge og ute, for de spreke er det også et rikt tilbud av aktiviteter i vårt idrettslag og andre uformelle sammenhenger, ofte i kontakt med de andre fagavdelingene som fins i regionene. Det er ofte stor deltakelse i felles arrangementer til fjells, i marka og innendørs gjennom hele året.

5. års studenter oppfordres også til å søke.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Jan Erik Buan 932 43 099