Ingeniørgeolog - Sandnes

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfrist02.11.2020

Multiconsult Norge AS, seksjon Bergteknikk er i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen ingeniørgeologi. Vi ser i den forbindelse etter en ingeniørgeolog til vårt tverrfaglig team i Region Sør.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGE S MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVER BEDRI FTER

I rollen som ingeniørgeolog vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter.

Hos oss vil du få en viktig rolle i tverrfaglige team og i feltarbeid. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver, gjerne i tverrfaglige team på større og mindre anleggsprosjekter. Dine arbeidsoppgaver vil medføre omfattende feltarbeid, men du vil – avhengig av kvalifikasjoner og interesser – få arbeidsoppgaver som spenner fra rådgivning og prosjektering til oppdragsledelse og kundeoppfølging.

Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder. Som rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Arbeidsoppgaver:

 • Ingeniørgeologisk kartlegging
 • Prosjektering av tunnelprosjekt, byggegroper og skjæringer
 • Kartlegging av skredfare og prosjektering av skredsikringstiltak
 • Fundamentering i/på berg: bygg, vindmøller, master, kraner etc.
 • Ingeniørgeologisk oppfølging av tunneldrift
 • Rådgivning i forbindelse med sprengningsarbeider
 • Måling av vibrasjoner, vurdering av skadesaker

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, er fleksibel og selvstendig ? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen ingeniørgeologi eller tilsvarende utdanning
 • Minimum 3 års relevant erfaring
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort for bil

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS:

Forretningsenhet Sør har kontorer i Sandnes, Egersund, Kristiansand og Grimstad. Vi har ca. 185 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vår avdeling Geo har i dag 30 ansatte innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og bergteknikk, miljøgeologi, samt grunnundersøkelser. Gruppen med ingeniørgeologer består i dag av 4 personer og vi ønsker oss flere kollegaer i både Kristiansand og Sandnes.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Svein Magnus Halsne

Seksjonsleder

93641446

Svein.magnus.halsne@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: