Ingeniører i Sikkerhetsteknikk i Porsgrunn

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist01.11.2014

Vil du jobbe i Grenlands største rådgivermiljø? Vi søker etter ingeniører i Sikkerhetsteknikk i Porsgrunn

Litt om oss:

Regionskontoret i Porsgrunn har 50 medarbeidere, hvorav 6 stk jobber innenfor fagområdet brann- og sikkerhetsrådgivning. Vi har flotte lokaler i Porsgrunn sentrum med kort avstand til kollektivtransport. Våre kunder er både private og offentlige aktører og typiske oppdrag er industri og anleggsprosjekter, kontor- og forretningsbygg, skoler, helseinstitusjoner og boliger. Sweco i Porsgrunn har et bredt tverrfaglig miljø med muligheter for faglig utvikling, samt muligheter for å arbeide med spennende prosjekter.

Arbeidsoppgaver:

Sweco fagområdet sikkerhet har økt fokus mot oppdrag inne Samferdselsprosjekter og RAMS, og vi søker deg som sitter på denne kompetansen. Vi søker deg som har flere års erfaring innen Samferdselsprosjekter og RAMS arbeid og som kan være med å styrke oss innen:

 • Jernbanesikkerhet, herunder RAMS
 • Kvantitative- og/eller kvalitative risikovurderinger i alle faser av prosjektering
 • HAZID
 • Risiko- og sårbarhetsanalyse
 • HAZOP

Muligheter:

Jobb i Sweco gir spennende karrieremuligheter innen både fag og ledelse. Hos oss vil du blant annet få:

 • Muligheter for faglig utvikling i et stort tverrfaglig miljø med kunnskapsrike medarbeidere.
 • Muligheter til å bli oppdragsleder med ansvar for styring av prosjekt samt å sikre god kvalitet og resultat i våre oppdrag.
 • Kurs og opplæring, fokusering på kompetanse- og personalutvikling

Din bakgrunn:

 • Ingeniør/B.sc eller Siv.ing/M.Sc med minst 5-10 års erfaring innenfor Samferdselsprosjekter med fokus på RAMS arbeid
 • Engasjert og ansvarsfull
 • Utadvendt og positiv. Liker å jobbe i team

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Per Brekke

Gruppeleder

905 56 449

Kjell Ove Tvinnereim

Regionleder

+47 913 69 802

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: