Ingeniør vannkraft

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Vi leter etter en Vannkraftingeniør med minimum 3 års erfaring innen faget.

FirmaSweco Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.01.2017

Sweco i Kristiansand er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen de siste 95 årene og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse, gode relasjoner og lagspill. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter både lokalt og nasjonalt. Sweco sitt kontor i Kristiansand har 48 meget dyktige medarbeidere med allsidig kompetanse innen; prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industri, vannkraft, private utbyggere, entreprenører samt offentlig sektor. Sweco Kristiansand har også kontor i Grimstad og Flekkefjord.

Som rådgiver innen vannkraft i Kristiansand vil du har varierte oppgaver. Basert på dine ønsker, bakgrunn og kompetanse vil du engasjeres i ulike typer av vannkraftprosjekt. Omfang, rolle, og prosjektfaser vil variere, og du har mulighet til å jobbe i store, flerfaglige prosjekt og små enmanns- prosjekt. Fra vårt kontor i Kristiansand vil du jobbe i vannkraftprosjekt for regionens energiselskaper. Våre tjenester er etterspurt, og det kreves at du leverer høy faglig standard og god service. Uansett type prosjekt, er det viktig at du hele tiden er bevisst din rolle som rådgiver. En rådgiver i Sweco må kunne engasjere seg i kundens problemer, og jobbe tett med kunden for å løse dem.

Kompetanse:

 • Siv.ing/ingeniør innen bygg
 • Samarbeid med øvrige vannkraftmiljø i Sweco
 • Minimum 3 års relevant erfaring
 • Kompetanse innen damteknikk, kraftverk, hydrologi og/eller vassdragshydraulikk
 • Sterk faglig interesse
 • Selvgående og evne til å tenke nytt
 • Interessert i å bygge kunderelasjoner
 • Lagspiller, vilje til å skape resultatet sammen med andre

Hva kan vi tilby:

 • Sørlandets tyngste rådgivermiljø innen vannkraft
 • Nærhet til vannkraftanleggene på Sør- Vestlandet, mulighet for tett oppfølging på byggeplass
 • Samarbeid med øvrige vannkraftmiljø i Sweco

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Andreas Fløystad

Gruppeleder

480 31 181

Søk her

Vis flere stillinger: