Ingeniør/siv.ing med erfaring eller kompetanse innen vannkraft/anlegg - utland

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.10.2014

Kontoret i Trondheim er lokalisert på Øya i Professor Brocks gt. 2 (miljøbygget), og vi er ca.115 ansatte med et sterkt fagmiljø innenfor vannkraft, anlegg, bygg og geologi. Typiske oppdrag er prosjektering av kraftverk, både nye og opprusting av gamle, bygg og anlegg og underjordsanlegg.

På grunn av økende oppdragsmengde i utlandet ønsker vi å ansette en person som skal være dedikert til internasjonale arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver:

 • utføre faglige oppgaver innenfor eget kompetanseområde i Norge og i utlandet
 • jobbe tett sammen med Swecos internasjonale koordinator
 • delta aktivt i gjennomføringen av pågående internasjonale oppdrag.

Kortere og lengre utenlandsopphold må påregnes.

Muligheter:

Grunnet Swecos markedsposisjon og selskapets størrelse i inn- og utland har vi en god ordreinngang. Sweco har kontorer i 12 land i Europa og internasjonalt benytter vi oss av våre ressurser og kontakter i hele selskapet. Motiverte og dyktige medarbeidere vil lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vedkommende kan forvente verdifull kompetanse– og erfaringsoverføring fra internasjonalt arbeid. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø innen vannkraft og anlegg med mange utviklingsmuligheter. Dersom du er motivert til å være med å videreutvikle og styrke vår posisjon i dette markedet, oppfordrer vi deg til å søke.

Din bakgrunn:

 • sivilingeniør eller ingeniør innen anlegg, vannkraft, eller geologi
 • gjerne minimum 2 års erfaring fra prosjektering, byggeledelse eller anleggsledelse
 • erfaring fra entreprenørfirma eller et rådgiverkontor er ønskelig
 • beherske engelsk språk både skriftlig og muntlig, andre språk er også fordelaktig

 • I tillegg er det ønskelig at

 • du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • du kan skape engasjement og vise veg i krevende situasjoner når det kreves
 • du er utadvendt og eksponeringsvillig

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Werner Stefanussen

Internasjonal koordinator

+47 950 82 154

Åshild Rian Opland

Gruppeleder

+47 926 67 800

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: