Ingeniør prosjektadministrasjon

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.01.2017

Vi leter etter engasjerte rådgivere til vårt PA miljø i Kristiansand

Sweco i Kristiansand er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen de siste 95 årene og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse, gode relasjoner og lagspill. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter både lokalt og nasjonalt. Sweco sitt kontor i Kristiansand har 48 meget dyktige medarbeidere med allsidig kompetanse innen; prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industri, vannkraft, private utbyggere, entreprenører samt offentlig sektor. Sweco Kristiansand har også kontor i Grimstad.

Vi opplever fortsatt stor etterspørsel innenfor prosjektadministrasjon og har behov for å styrke vårt PA-miljø. Kontoret har i dag spesialkompetanse innen fagfeltet og vi ønsker ytterligere forsterkninger innen prosjektledelse, byggeledelse og prosjekteringsledelse. Vi leverer tjenester innenfor alle fase i prosjektgjennomføring, alt fra tidligfase til prosjekterings-/ og gjennomføringsfasen. Som ansatt i Sweco har du ubegrensede muligheter for personlig og faglig utvikling, vi søker vinnerskaller som vil være med å forme hverdagen. Allsidighet er viktig, arbeidsoppgavene vil kunne variere fra store prosjekt til mindre spesialistroller. Dette avhengig av dine ønsker og preferanser.

Hverdagene våre er travle og vi ønsker å strekke oss langt for kunden, vi lever av å gjøre kunden god.

Kompetansekrav:

 • Siv.ing/ingeniør innen bygg og anlegg
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Kompetanse innen prosjekt-, prosjekterings- og/eller byggeledelse
 • Gode skriftlige- og muntlige norskkunnskaper, samt at du behersker engelsk muntlig og skriftlig
 • Selvgående og evne til å tenke nytt
 • Stor gjennomføringsevne
 • Sterk mellommenneskelig interesse for kunden
 • Lagspiller, vilje til å skape resultatet i samarbeid med andre
 • Flink til å formulere seg skriftlig og muntlig
 • Høy etisk standard basert på reflekterte og sunne verdier

Hva kan vi tilby:

 • Sterkt faglig miljø som er nytenkende og engasjert
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Samarbeid på tvers av en stor flerfaglig organisasjon
 • Muligheter for ledelse av store prosjekter

ETTskritt foran

Fordi jobben vår handler om å møte fremtidens utfordringer, må vi alltid ligge et hestehode foran. For å klare dette, må både du som medarbeider og vi som selskap hele tiden utvikle og forbedre oss.

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Søk her

Vis flere stillinger: