Ingeniør FDV

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.01.2017

Vi leter etter en FDV-ingeniør med minimum 5 års erfaring innen faget

Sweco i Kristiansand er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen de siste 95 årene og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse, gode relasjoner og lagspill. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter både lokalt og nasjonalt. Sweco sitt kontor i Kristiansand har 48 meget dyktige medarbeidere med allsidig kompetanse innen; prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industri, vannkraft, private utbyggere, entreprenører samt offentlig sektor. Sweco Kristiansand har også kontor i Grimstad.

For å være en god FDV- rådgiver er det viktig med de rette holdningene til fagområdet. Sweco sin satsning på FDV passer fint inn i det å utvikle, bygge og forvalte verdiene på en riktig måte. Vi bidrar med vår ekspertise fra bygget planlegges og til det rives.

 • FDV- Forvaltning, drift og vedlikehold
 • LCC - Livsykluskostnader

Kompetansekrav:

 • Siv.ing/ingeniør (MSc/BSc) innen Bygg (eller VVS) med minimum 5års erfaring
 • Prosjekterfaring innen relevant fagfelt
 • Erfaring fra rådgivende, entreprenør, privat eller offentlig
 • Resultatorientert
 • Evne til å bygge relasjoner og samarbeide
 • Selvstendig og beslutningsdyktig

Hva kan vi tilby:

 • Mulighet for videreutvikling gjennom for eksempel mentor og vår egen interne skole, Sweco Academy
 • Hyggelig miljø, hvor vi ofte er sosiale utenfor kontoret
 • Store og komplekse prosjekter som Q42, Iveland Kraftverk, E39
 • Et tverrfaglig miljø med tung teknisk kompetanse, totalt sett over 95 års erfaring.

Kontinuerlig utvikling

Din utvikling er viktig for oss. Vi må stadig forsikre oss om at vi har den kompetansen våre kunder etterspør, og vi jobber derfor systematisk med utvikling av våre medarbeidere. Og det er nettopp fokuset vi har på kompetanseutvikling som gjør det så spennende å jobbe i Sweco.

Kontaktinformasjon

Per Anders Hodne, 922 818 37

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Søk her

Vis flere stillinger: