Implenia søker Kvalitetssjef

Implenia Norge har ca. 620 medarbeidere og kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele landet. Vi tilbyr tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester.
Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal og Brønnøysund, samt hovedverksted og lager på Dal i Akershus. Implenia Norge AS omfatter datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har ca. 8 200 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2016 (28 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554).

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2018

Vil du være med å ta en ledende posisjon innenfor kvalitetsledelse?

Som et av landets ledende entreprenørselskap innenfor komplekse infrastrukturprosjekter er vår ambisjon at vår prosjektutvikling og gjennomføring representerer beste praksis. Sentralt i dette arbeidet står system og prosesstyring i hele vedikjeden for å oppnå riktig kvalitet på prosjektene vi bygger.

Vi søker etter en kvalitetssjef som ønsker å være en pådriver for selskapets kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring. Du brenner for å skape smidige, robuste og effektive prosesserer. Kvalitetssjefen vil få en strategisk og sentral lederrolle som gir store muligheter for å sette vår standard for beste praksis.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • ansvarlig for oppfølging av virksomhetens mål og handlingsplan for kvalitet
 • sikre at Impenia Norge har et oppdatert, brukervennlig og effektivt ledelsessystemet som ivaretar interne og eksterne krav, og gjeldene standarder.
 • å bistå prosesseiere i å utvikle og vedlikeholde styringsdokumenter
 • en pådriver i selskapets forbedringsarbeid og bistå regionsledelsen og prosjektpersonell i oppfølging av kvalitetsarbeid
 • gjennomføre risikovurdering knyttet til kvalitet, herunder å initiere og implementere endringer og beste praksis for produksjon og prosesser i selskapets ledelsessystem
 • lede revisjonsarbeidet og ansvarlig for virksomhetens sertifisering knyttet til kvalitet
 • utvikling og implementering av kvalitetsindikatorer som en del av selskapets styringssystem
 • støtte kvalitetsarbeidet ute i regioner og prosjekter

I løpet av 2018/2019 vil vi lansere et nytt styringssystem. Du vil få en viktig rolle i utvikling og vedlikehold av styringssystemet i tett samarbeid med våre fagansvarlige og prosesseiere.

Du har en god skriftlig og muntlig formidlingsevne, samarbeider godt, og håndterer en hektisk hverdag gjennom å være strukturert og handlekraftig med stor gjennomføringsevne.

For å lykkes i stillingen må man ha interesse og forståelse for daglig drift, være operativ og kjenne til detaljene i våre prosesser og ledelsessystemer.

Det er ønskelig med relevant utdanning på masternivå. Relevant erfaring fra kvalitetsarbeid, utvikling av prosessorienterte styringssystemer er en fordel. Det er også ønskelig med prosjekterfaring fra bygg og anlegg.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Personlige og faglige utviklingsmuligheter.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Godt arbeidsmiljø med gode medarbeidere.
 • Innholdsrik og spennende arbeidshverdag

Arbeidssted kan være ved vårt hovedkontor på Lysaker. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Stillingen rapporterer til Direktør HMS, kvalitet og opex.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen

Trond Hellum
Direktør HSEQ & Operational Excellence
917 95 540

Hanne Dypvik
HR-leder
hanne.dypvik@implenia.com
+4747648277

Vis flere stillinger: