Implenia søker HR Business Partner


Implenia i Skandinavia har ca. 690 medarbeidere (medio 2015) og omsatte for 3,8 milliarder kroner i 2014. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge og Sverige. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring, jernbaneteknikk, miljøtjenester – rivning, sanering og forurenset grunn.

Implenia har hovedkontor på Lilleaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Stavanger, Ålesund, Stjørdal, Stockholm og Göteborg. Implenia Norge AS omfatter også datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS samt Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia. Konsernet har mer enn 8 500 medarbeidere og omsatte for ca. 3,6 milliarder sveitserfrancs i 2014 (25 milliarder kroner). Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anlegg og anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.09.2016

Til vår HR avdeling søker Implenia en ny forretningsorientert HR Business Partner til region vest. Virksomheten er ett av Norges raskest voksende entreprenørselskap og har betydelige anleggsprosjekter i Rogaland og Hordaland. Vil du være med å utvikle oss videre?

Om stillingen
Som HR business partner vil du være rådgiver og gi operativ støtte til avdelingen og våre anleggsprosjekter på Vestlandet. Du vil blant annet bistå med:

  • Koordinere og følge opp HR arbeidet i avdelingen
  • Arbeidsrett / tariff
  • Rekruttering / skolebesøk
  • Opplæring og veiledning av ledere
  • Gjennomføre omstillingsprosesser

Stillingen rapporterer til HR-sjef i Oslo og skal primært supportere våres prosjekter på Vestlandet. Du vil få ansvar for en egen enhet med operativt ansvar for ca 140 ansatte. I tillegg innebærer også stilling øvrige HR aktiviteter og bistand til hele organisasjonen. I stillingen må man påregne betydelig reisevirksomhet i regionen. Stillingen vil ha kontorplass i Bergen.

Vår kandidat

Vi søker en kandidat med relevant utdanning på høyskole- /universitetsnivå, minimum bachelornivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Du har minimum 5 års erfaring innen HR arbeid, fortrinnsvis innenfor bygg- eller anleggsbransjen.

Du har erfaring med operativ HR og adhoc oppgaver. Du er kommersiell i ditt tankesett og blir motivert av å hjelpe andre.

Du evner å tenke helhetlig og prioritere viktige arbeidsoppgaver i tillegg til at du jobber strukturert og er ryddig i din opptreden. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger, tålmodig og utholdende. Du er også flink til å analysere situasjoner og kommuniserer ditt budskap på en god måte. Siden selskapet potensielt kan jobbe i større internasjonale arbeidsfellesskap, er det stor fordel med gode engelskkunnskaper.

Hva kan vi tilby

Muligheter for personlige og faglige utviklingsmuligheter i et selskap i sterk vekst. Du vil inngå i vårt HR team bestående av totalt 6 dyktige medarbeidere.

For mer informasjon om stillingen, kontakt HR-sjef Anders Flåtteng +47 928 10 007.

Vi ser frem til din søknad snarest!

Søk her

Vis flere stillinger: