HVAC-ingeniør

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 5,4 mrd og ca 2000 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

Mollier ble etablert i 1998 med en visjon om å være et ledende kompetansesenter innen HVAC (Heating, ventilation and air-conditioning) systemer for offshore næringen.

Mollier er en komplett EPCIC HVAC kontraktør. Sertifisert i henhold til ISO 9001:2008

Firma Mollier AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Mollier AS er en del av AF gruppen og virksomhetsområdet AF Energy. Mollier AS er en ledende aktør innen HVAC, elektro instrument og installasjonstjenester til rigg og offshore. I dag har selskapet langsiktige rammeavtaler for vedlikehold og installasjon av HVAC anlegg med operatørene ConocoPhillips og Statoil. Kontraktene dekker alle installasjoner selskapene har i Norge, både on - og offshore, og byr på spennende utfordringer og sikre arbeidsplasser i mange år fremover.

Mollier AS har i dag over 90 høyt kompetente medarbeidere innen HVAC, kjøling og elektro/instrument fordelt på kontorene i Stavanger og Bergen og omsatte i 2009 for NOK 165 mill. Har du ønske om være en del av dette miljøet, er sikkerhetsbevist, nøyaktig, og til å stole på. Da tar du kontakt med oss.

 

Arbeidsoppgaver:

 

Som HVAC-ingeniør hos oss vil du ha følgende arbeidsoppgaver.

 

• Studier og detaljdesign av HVAC systemer på rigger og plattformer.

• Tekniske og økonomiske beregninger

• Teknisk oppfølging av prosjekter

• Oppfølging av prosjekter onshore og offshore

 

Jobben vil innebære kortere reiser offshore for befaring.

 

Kvalifikasjoner:

 

• Ingeniørutdannelse /teknisk fagskole

• 1 - 2 års relevant arbeidserfaring

• Gyldig helseattest for offshore-arbeid er ønskelig

• Må kunne beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig (Norwegian language necessary)

 

Vi søker deg som er utadvendt og kontaktskapende, med evne til å arbeide selvstendig.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og bonusordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger og aksjeprogram, samt spennende og varierte oppgaver i et ekspansivt miljø.

 

Vi skal bruke energi på energi.

Kontaktperson:Øyvind Salvesen
tlf: +47 51 96 26 00
mob: +47 91 14 46 85

 

Vis flere stillinger: