HR-Leder i Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Grimsrud

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeAkershus, Østfold
Søknadsfrist01.05.2018

Grimsrud er et datterselskap i Veidekke Entreprenør AS, og regnes som et av fem distrikter i Region Øst. Grimsrud består av tre virksomheter, Leif Grimsrud AS, Øst AS og Grimsrud Entreprenad AB, med til sammen 280 ansatte og en årlig omsetning på ca. 700 millioner. Vi er en prosjektorganisasjon og gjennomfører både anleggsprosjekter og boligprosjekter i Østfold, søndre del av Akershus og Bohuslän.

Vi har hatt en solid vekst i regionen over flere år og søker derfor etter en dyktig HR leder for de tre Grimsrud selskapene

Ansvarsområder

Som HR leder i Distrikt Grimsrud skal du sikre at den operative HR-støtten er i tråd med distriktets utviklings behov i et langsiktig perspektiv

 • Løpende HR administrasjon
 • Implementering av strukturer og HR rutiner
 • Lønn - og kompensasjonsprosesser
 • Aktiv støttespiller for lederne i personalsaker, rekrutteringsprosesser og «onboarding»
 • Løpende medarbeideroppfølging
 • Veilede og oppfølging av ulike personalsaker
 • Systematisk kompetanseutvikling
 • Team- og medarbeiderutvikling i prosjektene
 • Utarbeidelse av konsepter og trene/veilede lederne i HR prosessene

Som HR leder i distriktet vil du delta aktivt i HR fagnettverk i Regionen. Du vil også kunne få selvstendig fagansvar innenfor ett eller flere HR fagområder og sørge for videreutvikling av HR i Region Øst.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bred, praktisk HR-erfaring fra en proaktiv og forretningsorientert HR rolle hvor du kan vise til gode resultater.
 • Relevant utdannelse på bachelornivå eller høyere, fortrinnsvis innen HR eller andre relaterte fagretninger.
 • Kan vise til gode resultater fra samarbeid med tillitsvalgte.
 • God kjennskap til IT- og HR-verktøy
 • Et fortrinn kan også være erfaring fra bransjen og/eller prosjektorganisasjoner.
 • Forøvrig er det positivt dersom du har kjennskap til Svensk arbeidsregelverk, også dersom du har sertifisering og erfaring med HR verktøy og metoder.

Personlige egenskaper

Du er forretnings- og serviceorientert og får energi av å jobbe tett på menneskene. Du har en positiv og vennlig fremtoning der du tilpasser din kommunikasjon til ulike typer mennesker og ulike situasjoner. Du er god på å forankre og får gjennomslag for ditt budskap, både muntlig og skriftlig.

Du er proaktiv og tar initiativ, følger opp og har god gjennomføringsevne. Du forstår viktigheten av å bygge relasjoner og til å skape tillit. Du viser høy grad av integritet i ditt arbeid. Noe arbeidspress kan til tider forekomme, du må derfor ha god kapasitet til å håndtere dette og til å prioritere arbeidsdagen din.

Vi ønsker oss en lagspiller, som samtidig er selvgående, trygg og sterk. Det er viktig at du evner å være tydelig overfor dine omgivelser og til å sette grenser. Du bruker tid på å holde din kompetanse oppdatert, og du deler din kunnskap med dine kollegaer. Det er viktig for oss at du har godt humør med glimt i øyet og har en positiv innstilling til livet, jobben og dine kollegaer.

Vi tilbyr

Dersom du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer i en varm og involverende organisasjon som er i en spennende utvikling. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone, og som har et positivt arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar, løsningsorientering, kompetent, stort engasjement og mye humor.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram.

Ønsker du mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Magnar Kristiansen, Daglig leder i Leif Grimsrud (992 82 476), eller Gro Hege H. Nordbye, Organisasjonssjef i Region Øst (958 18 126).

Søk stilling

Vis flere stillinger: