HMS/KS-koordinator

Hæhre Entreprenør AS er en betydelig aktør innen anleggsvirksomhet i Norge. Gruppen teller over 600 ansatte som sammen besitter en unik erfaring og kompetanse. Vi utfører et vidt spenn av entreprenøroppdrag og håndterer hele spekteret av kontraktsformer. Vi utfører oppdrag over hele landet og prosjektene spenner fra omfattende utbygging av vei, bane og tomter til driving og innredning av tunnel, kraftverksutbygging og flyplassutvidelse. Vi har også bygget verdens største skiflyvningsbakke! Ingen oppgave er for spesiell - ingen oppgave for utfordrende! I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften. Vi bygger fremtiden- vil du være med?

Firma Hæhre Entreprenør
FylkeAkershus
StedBillingstad
Søknadsfrist07.04.2015

Vi søker HMS/KS koordinator

Vi vil styrke vår kapasitet innen HMS/KS og søker en person med engasjement og kompetanse til å bidra inn i vår sentrale stab. Vi søker etter deg som er strukturert, nøyaktig og analytisk, samtidig som du er kreativ, engasjert og nytenkende.


Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Følge opp HMS/KS arbeidet ute på anleggene med bl.a interne og eksterne revisjoner innen kvalitet og miljø. Bedriften er ISO sertifisert og systemene skal videreutvikles.
  • Bidra i utarbeidelse og oppdatering av rutiner og prosedyrer. Teste ut bruk ny teknologi og dataverktøy for å effektivisere oppfølging og dokumentasjon av metodikk og resultat.
  • Analysere datamateriale og finne trender og forbedringspunkter. Bidra i utarbeidelse og gjennomføring av kampanjer samt utvikle nye strategier for et levende HMS/KS arbeid.
  • Lage presentasjoner og HMS/KS informasjon samt holde interne kurs og presentasjoner.


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Ingeniør eller siv.ing med noe erfaring, primært innen anlegg eller industri. Nyutdannede kan også være aktuelle.
  • Du må være kreativ, løsningsorientert og like nye utfordringer.
  • Være målstyrt og resultatorientert med høy bevissthet på kvalitetsmål og standardkrav.
  • Like å formidle et budskap, både skriftlig og muntlig. God kommunikasjonsevne.
  • Fleksibel. Fast kontorplass på Billingstad, men må påregne en del reiser ut på anlegg.


Vi tilbyr opplæring og utviklingsmuligheter i en levende bransje med mange muligheter, store utfordringer og høyt tempo. Konkurransedyktige betingelser i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer. Det stilles store krav til kvalitet, samarbeid, stå –på vilje og gjennomføringsevne.


For spørsmål vedrørende stillingen kontakt vår kvalitetssjef Marimette Rynning på tlf. 951 76 606. Søknad med CV sendes til personal@akh.no.

Vis flere stillinger: