Hjulgravermaskinfører

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeViken
StedRåde
Søknadsfrist17.09.2020

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag? Er du i tillegg blant dem som trives i hjulgraver, med selvstendig arbeid og kan jobbe skift på dag og natt? Da kan dette være jobben for deg!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. I Østfold har vi ansvar for å vedlikeholde vegnettet i Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Rygge, Råde og Moss. I tillegg utfører vi oppdra for andre private aktører i området. Vi trenger nå er hjulgravermaskinfører til vår Østfold-avdeling. Rigg, kontor og verksted er Åkebergmosen industriområde i Råde.

Som hjulgravermaskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil naturlig nok kjøre mye hjulgraver, men vil også bistå med mindre anleggsarbeid, alt fra skifte av kummer, til reparasjon av veiskuldre og vedlikehold av grøntområder. Det er derfor viktig at du trives med fysisk arbeid i et høyt tempo. En viktig del av jobben er også dokumentering og loggføring av arbeidet du gjør.

Her er beredskapen døgnkontinuerlig; slik sørger vi for at trafikksikkerheten og fremkommeligheten er god. For å være aktuell for stillingen må du derfor kunne delta i vaktordning inklusiv brøyteberedskap og kunne arbeide skift - dag og natt

Kvalifikasjoner:

  • Førerkort klasse CE og maskinførebevis for hjullaster (M4)
  • Erfaring fra anlegg
  • Relevant fagbrev, men erfaring fra bygg og anlegg kan kompensere for fagbrev
  • Gode norskkunnskaper

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av et ungt miljø som kjennetegnes av høyt tempo og samarbeid. Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Glenn Signebøen tlf. 90 82 71 26.

Søk her

Vis flere stillinger: