Heidi Berg ble hedret med Gullfeiselen under Fjellsprengningsdagen.

Heidi Berg fikk Gullfeiselen

Heidi Bergs enorme innsats og engasjement for NFF ble belønnet med Gullfeiselen under Fjellsprengningsdagen.

Det var styreleder Øyvind Engelstad i NFF som delte ut prisen til en tydelig stolt Heidi Berg.

Berg har i sin karriere jobbet for som blant annet prosjektingeniør for Statens vegvesen og som konsulent i Aas Jakobsen. Nå jobber hun i Trimble Solutions.

– Hun har gjennom sitt gode humør og vinnende vesen bidratt til vidstrakt markedsføring av norsk tunnelindustri, blant annet i Tyrkia, Malaysia, Chile og USA gjennom foredrag, prosjektbesøk, konferanser, mindre seminarer og deltaker i ulike næringslivsdelegasjoner, sa Engelstad i forkant av prisutdelingen.

Heidi Berg har hatt mange verv i NFF i løpet av sitt medlemskap som startet i 1999. Hun har både vært informasjon og samfunnskontakt, styremedlem og ikke minst leder av foreningen.

– Hun har vært helt sentral i innsalg av begrepet «utfordringer i dagen, løsninger i grunnen» både nasjonalt og internasjonalt, helt siden dette begrepet ble innført i NFF, sa Engelstad.

Heidi Bergs innsats for å få WTC til Norge og Bergen og hennes lederrolle under planleggingen og gjennomføringen av gigantarrangementet i sommer ble også trukket frem før årets gullfeiselvinner ble ropt opp på scenen.