Teknisk ansvarlig Ole Blakisrud (t.v) og salgs- og markedssjef Morten Dahl i Utleiesenteret er fornøyd med avtalen de har inngått med salgsleder Tommy Larsen og markedansvarlig og medeier Kristin Markussen i HeatWork.

HeatWork har inngått rekordavtale med Utleiesenteret

Utleiesenteret har inngått en avtale med Narvik-selskapet HeatWork til en verdi av over 20 millioner kroner. Dette er HeatWorks største enkeltstående kontrakt noensinne.

Utleiesenteret AS har inngått en omfattende samarbeidsavtale med HeatWork AS for å styrke seg ytterligere i utleiemarkedet. Det dreier seg om en avtale til en samlet verdi på over 20 millioner kroner som inkluderer kjøp av 40 såkalte ”Frostheatere”. Dette er et mobilt varmekraftverk som benyttes til blant annet teletining, byggvarme, byggtørk, betongherding og skadesanering, alt ved bruk av væskebåren teknologi, skriver Utleiesenteret i en pressemelding.

Stor aktivitet

– Det er veldig stor aktivitet i konsernet for tiden, og spesielt stor er etterspørselen innen bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker derfor å utvide og forbedre utvalget av utstyr slik at kundene vår innen bygg og anlegg alltid skal få det de trenger. Dette effektive varmekraftverket gjør at bygg- og anleggskundene våre kan forlenge sesongen betydelig. Det har allerede kommet på plass flere ”Frostheatere”, så nå kan bare sprengkulda komme, sier Morten Dahl, salgs- og markedsjef i Utleiesenteret.

Han er også strålende fornøyd med at de denne gangen kan kjøpe utstyr fra et helnorsk selskap som også produserer utstyret i Norge.

Rekordavtale
HeatWork i Narvik har i dag 35 ansatte, og avtalen med Utleiesenteret er den største enkeltstående kontrakten i løpet av selskapts 15-årige historie.

– Vi er svært glade for at Utleiesenteret har valgt oss som fast samarbeidspartner og leverandør. Det er kjempespennende og positivt at en så stor aktør i markedet nå ønsker å benytte seg av våre produkter, løsninger og kompetanse, påpeker markedsansvarlig og medeier i HeatWork, Kristin Markussen, som etter et rekordår i fjor regner med å øke omsetningen med over 40 prosent også i 2018.

Effektiv teknologi
– Det som er unikt med HeatWork er den effektive mobile varmeteknologi. Løsningen består av slanger og 100 graders glykolblanding i et lukket system. Og så tilføres bare den nødvendige energien som må til for å utføre de aktuelle oppgavene på en økonomisk og miljøvennlig måte, sier salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork.

– I tillegg er vekten så lav og mobiliteten så stor at varmekraftverket kan transporteres enkelt både med personbil, anleggsmaskiner og eventuelt helikopter. Og med en virkningsgrad på helt opp til 94 prosent så sier deg seg selv at kundene sparer store beløp. Det effektive energiforbruket gjør dessuten at dette også blir en miljøvennlig løsning, avslutter han.