Har du salgs- eller driftserfaring fra tunnel- og anleggsbransjen?

Mapei AS er en av Nordens største leverandører av produkter til bygg og anleggsbransjen. Selskapet er i stadig vekst, og investerer kraftig i forsknings-, produksjonsfasiliteter og personell. Mapei AS har hovedkontor, produksjons- og forskningslokaler i Nord-Odal kommune, vel 50 km øst for Oslo Lufthavn Gardermoen. Omsetningen for 2013 var ca. 580 mill. kroner og antall ansatte er nå 200. Mapei AS er en del av det italienske Mapeikonsernet, et internasjonalt ledende selskap med en totalomsetning på ca. 2,1 milliarder Euro.

Firma Mapei
FylkeHedmark
StedSagstua
Søknadsfrist31.12.2014

Mapei er en av verdens ledende leverandører av sprøytebetongakselerator, boltemørtler, injeksjonssystemer, og lignende til tunnel- og anleggsbransjen.

Mapeis nordiske tunnel- og anleggsavdeling er en del av konsernets internasjonale Underground Technology Team. Vi ønsker å styrke vår tekniske organisasjon i Norge.

Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være:

  • Teknisk support mot nye og eksisterende kunder og prosjekter
  • Markedsføring og salg av tekniske løsninger
  • Produktansvar for enkelte produkter innenfor fagområdet

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Salgs- eller driftserfaring fra tunnel- og anleggsbransjen
  • Teknisk utdannelse
  • Erfaring og tidligere resultater kan oppveie for manglende teknisk utdannelse
  • Utviklingsorientert og teknologisk fokus

Stillingen krever en utadvendt, kontaktsøkende og resultatorientert person med god muntlig og skriftlig framstillingsevne, også på engelsk. Vi legger vekt på interesse for teknisk salg og markedsføring, samt teamorientering, serviceinnstilling, initiativ og evne til framdrift. Stillingen rapporterer til Salgssjef Tunnel.

Vi kan tilby:

  • En utfordrende og selvstendig stilling i en spennende bedrift med et godt arbeidsmiljø
  • Tilrettelegging for kompetanseheving gjennom Mapei-skolen

Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til Personalsjef Frode Ek Skarnes, tlf 95 75 89 54, e-post frode.ek.skarnes@mapei.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og vi kontakter referanser kun etter nærmere avtale. Søknadsfrist, 31.12.2014 Søknad og CV merket «Tekniker Tunnel» sendes personalsjef Frode Ek Skarnes på e-mail frode.ek.skarnes@mapei.no.

Vis flere stillinger: