Jackon-konsernsjef og avtroppende administrerende direktør Stein Trygsland og ny administrerende direktør for Jackon Skandinavia, Hans Petter Olsen. Foto: Jackon

Hans Petter Olsen ny direktør i Jackon Skandinavia

Hans Petter Olsen tiltrer som ny administrerende direktør i Jackon Skandinavia 1. mai 2018.

Det skriver Jackon i en pressemelding mandag.

Hans Petter Olsen ble ansatt som logistikksjef i Jackon i 2007, og ble deretter fabrikksjef ved anlegget i Fredrikstad. Siden 2011 har han fylt stillingen som produksjonsdirektør for alle fabrikkene i Jackon Skandinavia, heter det i meldingen.

Olsen overtar etter Stein Trygsland, som siden 2014 har hatt rollen både som administrerende direktør i Jackon Skandinavia og konsernsjef i Jackon-gruppen. Stein Trygsland vil fortsette som konsernsjef, skriver Jackon.

– Jackons vekst de siste årene, samt ambisjoner om å utvikle konsernet videre, krever mer ledelsesressurser. Den nye administrerende direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt tolv fabrikker og tre salgsselskap. Hans Petters faglige kvalifikasjoner og personlige evner gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden, er heller ingen ulempe, uttaler Trygsland.

– Jackon har historisk vært i en kontinuerlig positiv utvikling, og jeg anser meg som heldig som får være med på denne reisen. Det er mye spennende som skjer framover; snart åpner vi en moderne fiskekassefabrikk i Hirtshals og ny ekstruderingslinje ved fabrikken i Fredrikstad. Teknologi, innovasjon og miljø har vært de ledende prinsipper i prosjekteringen, og kommer fortsatt til å være det framover, sier Hans Petter Olsen.