Håndverksmur kjøper Grønnbolig

Murhuskjeden Håndverksmur AS har inngått avtale med Grønn Bolig Norge AS om kjøp av rettigheter til virksomheten til Grønnbolig.

Murhuskjeden Håndverksmur er en kjede av murmestere og entreprenører med forhandlere i store deler av landet.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Grønnbolig i flere år allerede, og ser store muligheter i å videreutvikle konseptet til beste for våre medlemsbedrifter. Grønnbolig passer perfekt inn i vår strategi om å bygge bærekraftige hjem, med et moderne arkitektonisk uttrykk som treffer dagens boligkjøpere. Vi ser virkelig frem til å bygge mange Grønnboliger de kommende årene, skriver styret og daglig leder i Håndverksmur, Tore Ilseng i en pressemelding.

Med dette ser Håndverksmur muligheten for ytterligere vekst, samt øke antall medlemmer og forhandlere blant murmestre og entreprenører.

- Vi er svært glade for at Grønnbolig nå skal videreutvikles av vår gode samarbeidspartner Håndverksmur, sier styreleder i Grønn Bolig Norge AS, Ståle Karlsen i meldingen.

- Etter at daglig leder og grunder Jan Inge Aase i sommer dessverre gikk bort etter kort tids sykdom, startet vi arbeidet med å finne nye eiere av Grønnbolig-konseptet. Vi har søkt en eier som har komplementær kompetanse i byggebransjen, og som har vekstambisjoner. Håndverksmur er et kompetent og dedikert selskap, og de har de aller beste forutsetninger for å videreutvikle Grønnbolig-konseptet, legger Karlsen til.

Transaksjonen gjennomføres 20. oktober.