Thomas Wisbech får en nyopprettet sjefsstilling i Bakke Leiligheter. Wisbech har bakgrunn fra prosjektutvikling og forvaltning, fra blant annet Scandinavian Property Group (SPG), Spabo Eiendom AS og Omsorgsbygg KF.

Han får nyopprettet sjefsstilling i boligselskap: - Vi har en tomtebank med prosjektverdi på 20 milliarder

Thomas Wisbech har gått inn i rollen som akkvisisjonssjef i Bakke Leiligheter.

Wisbech kommer fra jobben som prosjektutvikler i Bakkegruppen AS, hvor han jobbet med utvikling og akkvisisjon for både småhus- og leilighetsvirksomheten.

Bakke Leiligheter ble etablert ved årsskiftet 2019/2020, og ledes av Merethe Danielsen.

– Bakke Leiligheter er et utrolig spennende selskap hvor vi allerede har opparbeidet en tomtebank med prosjektverdi på over 20 milliarder. Her er det mange store og spennende prosjekter som snart skal se dagens lys. Jeg gleder meg nå til å ta fatt på jobben som akkvisisjonssjef og være med på å bidra til at vi når våre høye ambisjoner for fremtiden, og ikke minst, finner enda flere gode prosjekter, sier Thomas Wisbech i en pressemelding.

Daglig leder Merethe Danielsen er fornøyd med at Thomas Wisbech nå blir en del av Bakke Leiligheter.

– Thomas har lang erfaring, stort nettverk og en teft for nye forretningsmuligheter som jeg setter stor pris på. Vi har store vekstambisjoner og evnen til komme i posisjon på nye, attraktive tomter er vesentlig for at dette skal lykkes.

Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte og et årlig salg på over en milliard kroner.

Bakke Leiligheter har en tomtebank bestående av over 4.100 byggeretter og  over 600 leiligheter i produksjon.

Ifølge selskapet har utviklingsprosjektene en samlet utviklingsverdi (ordrereserve) på 20 milliarder kroner.