Hæhre fortsetter med TESS Partnershop

TESS har tegnet ny Partnershop-avtale med Hæhre Entreprenør AS. Avtalen gjelder fra 1. januar 2016 og frem til 2021.

Begivenheten betyr mye for TESS Vikersund, som mot slutten av 2015 skal flytte inn i splitter nytt næringsbygg.

Det var i 2006 at TESS iverksatte Partnershop sammen med Hæhre Entreprenør.

- Siden den gang har det vært en god utvikling. Så god at kunden ønsker å gå videre med ordningen, heter det i melding fra TESS.

-Samarbeidet i den tiden som har gått har utviklet seg veldig positivt. Partnershop’en har flinke og kompetente folk. Like viktig for oss er det at avtalen fungerer godt ute på anleggene, uansett hvor vi måtte befinne oss, forteller maskinkoordinator Lars Hæhre i Hæhre Entreprenør AS. Vareforsyninger ute på anlegg besørges av nærmeste TESS servicesenter, uansett anleggslokasjon.

Omfanget utvidet underveis

- Samarbeidet med Hæhre har gitt TESS verdifull erfaring og relevant kompetanse i anleggsbransjen. Det kan nevnes at tidligere avdelingsleder Ole Kristoffer Syvertsen i TESS Vikersund ble tilsatt som key account manager for anleggsentreprenører i TESS as. Det er for tiden åtte medarbeidere i TESS Vikersund, heter det i meldingen.

- Det har skjedd mye etter at ordningen på Vikersund ble etablert. Varesortimentet er utvidet til også å omfatte arbeidsbekledning og personlige verneprodukter. Dette inkluderer sertifisering av fallsikringsprodukter. TESS har også overtatt kalibreringen av momentutstyr. Fra den senere tid har TESS overtatt oppgaven som innkjøper og leverandør av galvaniserte vannrør med koblinger, noe Hæhre bruker mye av i forbindelse med driving av tunneler, skriver de.

- Vi føler at vi har utviklet et forsyningskonsept sammen med TESS. Vi trenger en leverandør som har god kjennskap til våre behov. Stikkordet for oss er oppetid! Vi vil fokusere på det vi kan best, så overlater vi andre oppgaver til andre. TESS er i så måte den riktige partneren for oss, forklarer Lars Hæhre.

Kurs og oppdateringer

Det som er nytt i avtalen som gjelder fra 2016 er at TESS skal levere relevante kurs og faglige oppdateringer til Hæhre. Avdelingsleder Stian Solbakken i TESS Vikersund ser ikke bort i fra at TESS kan overta enda flere oppgaver i fremtiden.

- Det er viktig å være ærlig på hva vi kan og ikke kan. Vi tilbyr ikke noe som vi vet at vi bør holde oss unna, forklarer Solbakken, som er svært fornøyd med at suksessen sammen med Hæhre har endt opp i en ny femårsavtale. Det er snart klart for byggestart på nybygget, som er spesialtegnet for virksomheten i Vikersund - og oppføres av TESS som byggherre og eier.