Gruppeleder Vann

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist09.06.2018

Swecos kontor i Ski består i dag av over 80 medarbeidere som arbeider med byggeteknikk, elektro, VVS, arealplanlegging og landskapsarkitektur, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Vi holder til i tidsriktige, fine kontorlokaler i Jernbaneveien midt i Ski sentrum. Her vil du møte et godt og motiverende arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner.

Vi opplever en betydelig økt etterspørsel innen modellering - av vann og avløpssystemer, samt flommodellering, og ønsker å utvide vårt fagmiljø innen dette segmentet.

Vi ser en sterk økning i vår oppdragsmengde og har en rekke interessante prosjekter på gang. Vi er inne i en sterk vekstfase der vi nå søker etter en ny gruppeleder innenfor vann og avløp. Den rette personen har minimum 5 års erfaring fra VA-faget fra offentlig sektor, entreprenør, rådgiver eller leverandør. Det er en fordel om du har erfaring fra prosjektering eller modellering.

Som gruppeleder innenfor VA bør du være en person som er engasjert i faget, har godt humør og har mulighet til å kaste deg rundt dersom situasjonen krever det. Du vil ha det forretningsmessige ansvaret for gruppen, derigjennom resultat- og personalansvar, i tillegg til et overordnet ansvar for oppfølging av gruppens leveranser, og for den totale ordrereserven til gruppen. Du vil få ansvaret for gruppens kunder, og må jobbe målrettet og systematisk for å skape verdi for kundene og selskapet. Videre vil din oppgave være å sørge for at Sweco alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad. I tillegg har du tilbuds- og markedsansvar for gruppens fagområde og ansvar for å sikre den daglige driften av prosjektene. Du må også jobbe systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av dine medarbeidere.

DIN BAKGRUNN

 • Mastergrad VA eller tilsvarende med minimum 5 års erfaring
 • Erfaring med prosjektledelse

DINE EGENSKAPER

 • Du har høy gjennomføringsevne
 • Du har evne til å bygge relasjoner og være en lagspiller både i og utenfor bedriften
 • Du er forretningsorientert
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du er interessert i å utvikle medarbeidere
 • Du er beslutningsdyktig, initiativrik og engasjert

DETTE KAN VI TILBY

 • Ansvarsfulle og utviklende oppgaver i spennende prosjekter
 • Et solid fagmiljø innenfor prosjektering og modellering av vann og avløp
 • Et tett samarbeid med svært dyktige kolleger og ledere
 • Gode muligheter for videreutvikling innen fag- ledelses- og prosjektarbeid.
 • Et fleksibelt og svært godt sosialt arbeidsmiljø

Søknader blir behandlet fortløpende

Kontaktpersoner:

Ole Einar Garder

Gruppeleder VA

+4790614294

ole.einar.garder@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: