Gruppeleder Vann & Miljø Hamar

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist30.11.2014

Sweco Norge kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse med rådgivning innen vann, avløp og prosessteknikk. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglig oppdatert gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har sterke VA faglige miljøer flere plasser i landet og kan derfor tilby et bredt spekter av kontakter, prosjekter og muligheter.

Litt om oss

Swecos avdeling på Hamar er en del av Region Hedmark og Oppland. Sweco HEO har i dag 70 medarbeidere i byene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Avdeling Hamar har 35 ansatte fordelt på fagene VA, Miljø, Veg, Trafikk, Bygg, VVS, Elektro og PA. Gruppe Vann og miljø har i dag 8 ansatte, med ambisjon om å øke antallet medarbeidere innen VA og miljø vesentlig i årene som kommer. På landsbasis er det ca 150 som jobber med utfordringer innen VA og Miljø.

Muligheter

Vi har mange spennende oppgaver, variasjon og et solid fagmiljø som gir gode utviklingsmuligheter. Den rette personen får mulighet til å utvikle faget og gruppen og vil i stor grad få frihet til å gjøre de strategiske grep som er nødvendig for å møte morgendagens utfordringer.

Dine kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen VA teknikk
  • Ledererfaring
  • Markedskunnskap og markedskontakt
  • Vant til å jobbe prosjektbasert
  • Utadvendt

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Tom Sagbakken

Avdelingsleder

+47 950 53 109

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: