Gruppeleder VA

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeInnlandet
StedHamar
Søknadsfrist20.10.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Sweco Innlandet blir du leder for en nyopprettet VA-gruppe med syv medarbeidere på Gjøvik, Hamar og Lillehammer, der de fleste er seniorer. Vi ser etter deg som har solide lederegenskaper og teft for gode forretninger, slik at vi kan få et enda bedre fotfeste i regionen. Du sørger for at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad, og du får rik anledning til å bringe inn nye ideer og bygge nettverk.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder for VA-gruppen blir du en del av enhetens lederteam, og vil bli aktivt engasjert i utvikling og strategisk arbeid. Du vil også få utnytte din faglige ekspertise som prosjektleder i spennende og varierte prosjekter vi utfører i regionen. Som leder er du opptatt av å sette mål og skape retning – og legge til rette for at dine medarbeider og forretningen kan skape gode resultater.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har personalansvar og ansvar for gruppens leveranser og resultat.
  • Du har ansvar for å implementere Swecos strategiplan i gruppen, og bidra til å etablere og gjennomføre gruppens forretningsplan.
  • Du jobber systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeiderne dine.
  • Du er prosjektleder innen faget ca. 40 prosent av tiden.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag.
  • Du har VA-utdanning, eller erfaring innen faget.
  • Prosjektlederutdanning og ledererfaring er en fordel.
  • Du kan dokumentere resultater fra prosjektleveranser.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Stian Skarpnord

Regionleder Sweco Innlandet

+47 917 71 217

stian.skarpnord@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: