Gruppeleder prosjektadministrasjon

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist18.05.2020

PA-gruppe søker motiverende leder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Ski møter du et robust rådgivermiljø med 130 medarbeidere som dekker de aller fleste fagområder. PA-miljøets 26 medarbeidere jobber med infrastruktur- og byggeprosjekter, og er delt i to grupper. Du vil lede den ene, og du blir også en del av ledergruppen på Byggavdelingen som sammen jobber målrettet for å skape god lønnsomhet og positiv faglig og sosial utvikling. Ski-kontoret er i vekst, og vi håper du er den engasjerte og inspirerende gruppelederen vi trenger for å utvikle gruppens medarbeidere i takt med BA-bransjen.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco håndterer store, komplekse prosjekter som stiller store krav til våre medarbeidere. Det krever at du er en ryddig, strukturert og forretningsorientert leder som er evner å planlegge og se fremover. Er du også en inkluderende person som liker å lede og jobbe med mennesker, og som kommuniserer godt og setter pris på kundekontakt, har du et godt utgangspunkt. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med kultur for godt samarbeid og gjensidig bistand.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du leder en gruppe med åtte medarbeidere som har roller som byggeledere, prosjektledere, SØK, SHA-rådgivere og PGL i flerfaglige oppdrag.
  • Du har resultatansvar for gruppens arbeid og personalansvar for medarbeiderne.
  • Du motiverer gruppens medarbeidere og har ansvar for rekruttering.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.

Dette kan du

  • Du har minimum åtte års relevant erfaring, fortrinnsvis fra entreprenør, rådgiver eller relevant fagområde fra offentlig sektor.
  • Du har kunnskap om BA-bransjen og rollefordelingen i byggeprosjekter.
  • Du kjenner til kontraktstandardene NS 8401 – NS 8407.
  • Du har svært gode norskkunnskaper, og formulerer deg godt både skriftlig og muntlig.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kari Lundeby Tunli

Gruppeleder PA

90978519

kari.lundeby@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: