Gruppeleder infrastruktur Seljord

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Vi gjennomfører hvert år titusener av prosjekter i drøyt 70 land over hele verden, og bidrar med det til å realisere bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Europa, og i Norge er vi 1.400 medarbeidere fordelt på 26 kontorer.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist16.12.2016

Har du lyst til å jobbe med noe som gjør en forskjell for samfunnet vårt? Da er Sweco stedet for deg. I Sweco er ikke fremtiden noe abstrakt og fjernt. Faktisk former vi den mens du leser dette.

Vi leter etter gruppeleder i bygg og infrastruktur til kontoret vårt i Seljord.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre og en inngående forståelse for virksomheten deres.

Den typiske Sweco-medarbeideren er tilgjengelig for kundene og engasjert i kundenes prosjekter, og innehar etterspurt kompetanse.

Sweco i Seljord er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi er stolte av å være en av de største arbeidsgiverne i Vest Telemark. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen de siste 40 årene og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter både lokalt og nasjonalt.

Sweco avdeling Seljord har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet lokalt i Telemark, Buskerud og Agder. Avdelingen består av mer enn 40 ansatte med tung kompetanse innen fagfeltene byggteknikk, plan og miljø, VVA, VA prosess, vannkraft og tekniske installasjoner.

Det er viktig med et faglig fundament når man jobber som gruppeleder/fagansvarlig i Sweco. Det er en operativ lederstilling og ditt tekniske bidrag vil være sentralt i både gjennomføring og planlegging av prosjekter. Derfor ønsker vi ledere som har glede av å jobbe med tekniske utfordringer og som ikke er redd for å «brette opp ermene».

Kompetanse:

  • Siv.ing/ingeniør innen VA, vei, plan eller miljø
  • Prosjekterfaring innen relevant fagfelt
  • Erfaring fra rådgivende, entreprenør eller offentlig
  • Evne til å ta ledelsen og har interesse for ledelsesfaget
  • Resultatorientert
  • Evne til å bygge relasjoner og samarbeide
  • Selvstendig og beslutningsdyktig
  • Interesse for å skape resultater gjennom andre

ETT skritt foran

Fordi jobben vår handler om å møte fremtidens utfordringer, må vi alltid ligge et hestehode foran. For å klare dette, må både du som medarbeider og vi som selskap hele tiden utvikle og forbedre oss.

Vi ønsker å komme i dialog med deg, og som kunne tenke seg å bli en del av vårt team. Ta kontakt for en uforpliktende samtale med vår rådgiver Trine-Lise Ravndal Evensen, 488 99 552, tl@ravndalradgivning.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: