Gruppeleder Energi & Miljø

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2800 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen Engineering Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2014

Reinertsen avd. Engineering Oslo består av 150 kompetente medarbeidere innen arkitekt og rådgiverfag som byggeteknikk, infrastruktur, plan, brann, akustikk, elektro, vvs, energi, miljø og arkitektur. Avdelingen er en del av Divisjon Engineering og Arkitekt Land som er en del av Reinertsen konsernet.

Til vår seksjon Energi & Teknikk (Energi & Miljø, elektro, VVS og akustikk) i Oslo søker vi etter:

Gruppeleder Energi & Miljø

Ledelse – Budsjettansvar - Personalansvar – Utvikling

Søker du nye og utfordrende arbeidsoppgaver og vil være med å påvirke og utvikle god virksomhetsstyring i et spennende foretak?

Til Energi og Miljøgruppen i Oslo søker vi en tydelig og sterk leder som skal ivareta den videre utviklingen av gruppen. Du trives med å skape resultater i samarbeid med andre, er opptatt av å forstå organisasjonens og kundens behov, og bidrar til gode resultater og utvikling.

Gruppen består i dag av 14 medarbeidere med en blanding av juniorer og seniorer med bakgrunn innen energi- og miljøfaget samt bygningsfysikk. Gruppen har god ordrereserve og leverer i dag gode økonomiske resultater. Som gruppeleder vil du ha budsjett- og personalansvaret for gruppens ansatte og du inngår i ledergruppen for seksjonen. I tillegg til dine lederoppgaver vil du delta i ulike prosjekter, enten som oppdragsleder eller prosjektmedarbeider.

Arbeidsoppgaver:

- Utvikle gruppens topp- og bunnlinje

- Delta aktivt i bedriftens markeds- og salgsaktiviteter

- Koordinere gruppens ressurser

- Identifisere behov for nyansettelser og i samarbeid med seksjonsleder iverksette rekrutteringstiltak

- Gjennomføre medarbeidersamtaler samt utvikle og vedlikeholde gruppens kompetanse

- Ansvar for gruppens økonomiske resultat

Kvalifikasjonskrav:

- Minimum 8 års relevant erfaring

- Sivilingeniør/ingeniør

- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

- Evne og interesse for å motivere og lede andre

Vi tilbyr:

- Dyktige og erfarne kollegaer

- Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver

- Godt arbeidsmiljø

- Moderne kontorlokaler på Lysaker

- Bedriftsidrettslag

- Gode pensjons- og forsikringsordninger

- Konkurransedyktige betingelser

Vi søker deg som er positiv og engasjert, og som oppfyller flest mulig av kvalifikasjonskravene.

(Energy - Environment - Energy efficiency - Energy Management - HVAC)

Søk stilling

Kontaktpersoner: Øyvind Ellefskås

tlf: +47 24111459

mob: +47 900 62 871


Vis flere stillinger: