Gruppeleder bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.10.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Trondheim er en av Trøndelags største rådgivere. Vi forbereder oss på å møte et voksende marked for våre tjenester og nå ser vi etter en stødig og visjonær gruppeleder som kan lede og utvikle bygg-gruppen og skape vekst gjennom ansettelser og nye oppdrag. Du vil få en viktig jobb med å etablere nye kundeforhold og skape en mer utadrettet virksomhet. Du får også bidra til å styrke ledergruppen, videreutvikle et allerede ypperlig fag- og arbeidsmiljø og skape samarbeid på tvers av fagområdene i avdelingen.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter deg som tar initiativ, får ting til å skje og utnytter forretningsmessige muligheter for å skape utvikling og resultater. Du samarbeider godt, bygger nyttige nettverk for å nå målene dine, og du er en god støtte for teamet ditt. Du skaper en stabil atmosfære og er opptatt av å utvikle medarbeiderne dine gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning slik at de kan ta nye steg i karrieren og utvikle seg personlig. Du får rik anledning til å tenke nytt om hvordan vi jobber og hvordan vi kan skape ytterligere verdi for både kundene og Sweco.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for bygg-gruppen.
  • Du har et våkent blikk på markedet, etablerer kundekontakt og nyttige nettverk, og jobber målrettet og aktiv med å sikre nye oppdrag.
  • Du utarbeider tilbud og er prosjekteier.
  • Du utvikler, inspirerer og motiverer dine medarbeidere, og sikrer et godt arbeidsmiljø.
  • Du har ansvar for rekruttering.

Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor innenfor bygg/konstruksjon.
  • Du har minimum 10 års relevant erfaring, helst fra rådgivende ingeniørfirma.
  • Du har god kjennskap til relevante entreprise- og kontraktsformer.
  • Du har fortrinnsvis ledererfaring, men det er ikke et absolutt krav.
  • Du formulerer deg godt på norsk, skriftlig og muntlig.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Bård Eivind Steffensen

Avdelingsleder

+47 90 72 41 86

Bard.Steffensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: