Gruppeleder Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist15.09.2020

Byggingeniører søker visjonær leder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen møter du Vestlandets største konstruksjonsmiljø. Nå ser vi etter en visjonær og strategisk leder for en av bygg-gruppene. Gruppen består av 11 medarbeidere som arbeider med byggeteknikk, bygningsfysikk, tilstandskontroller og miljøkartlegging av bygninger, og vi besitter også spisskompetanse innen arbeider ved verneverdige bygg. Med et så bredt nedslagsfelt må gruppens leder kunne motivere sine medarbeidere og oppnå resultater gjennom andre. Vi leter etter deg som vil videreutvikle gruppens markedsområder og særlig innen bygningsfysikk.

Hos oss vil du utvikle deg. Bygge- og anleggsbransjen har betydelig potensial for å redusere sine utslipp og vi er bevisst vårt ansvar. Vi skal ha en tydelig miljøprofil og ser etter deg som har kunnskap og interesse for å utvikle og sette i gang tiltak som monner. Stikkord kan være gjenbruk, rehabilitering, drift og vedlikehold og miljøvennlige materialer. Du vil også måtte arbeide tett samarbeid med Energi-gruppen og øvrige fagfelt for å utvikle gode helhetlige løsninger.

Som gruppeleder får du ansvar for egne kunder og du får en viktig rolle som støttespiller og faglig rådgiver for mindre erfarne kolleger. Du får rik anledning til å tenke nytt om hvordan vi jobber og hvordan vi kan skape ytterligere verdi for både kundene og Sweco.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for bygg-gruppen.
  • Du følger opp og styrer gruppens leveranser og ressurser.
  • Du har et våkent blikk på markedet, og jobber målrettet og aktiv med å sikre nye oppdrag, særlig innen bygningsfysikk.
  • Du setter strategier ut i livet og bidrar til å etablere og gjennomføre forretningsplaner.
  • Du utvikler, inspirerer og motiverer dine medarbeidere, og har HMS-ansvar.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante ingeniørfag eller ledelse.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kristian Rommetveit Dahl

Avdelingsleder

+47 926 36 395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: