Gruppeleder Bygg og Geoteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden. Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobben vår er å finne helhetlige løsninger på morgendagens utfordringer.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist20.11.2020

Vi søker gruppeleder med vekstambisjoner

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Swecos kontor i Sarpsborg består av 45 medarbeidere og har hatt solid vekst de seneste årene. Markedet i Østfold er stort, og vi har ambisjoner om å sikre oss flere lokale prosjekter og vokse videre i takt med økt oppdragsmengde. Nå ser vi etter en stødig gruppeleder som kan bidra til å styrke markedsposisjonen vår innen bygg og geoteknikk. Gruppen din består i dag av 12 byggteknikere og to geoteknikere som jobber tett sammen i et ypperlig miljø. Du blir også en del av ledergruppen ved kontoret i Sarpsborg som sammen med kontorene i Ski og Lillestrøm er en del av region Viken med totalt 180 medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Som gruppeleder setter du kursen for teamet ditt og legger til rette for at dine medarbeider og forretningen kan skape gode resultater. Du får en viktig jobb med å bygge videre på det gode miljøet, støtte og utvikle dine medarbeidere, og sikre at prosjektene vi gjennomfører leveres til rett tid og med riktig kvalitet. Du får samarbeide tett med andre Sweco-kontor i en rekke prosjekter, og du vil nyte godt av kunnskapsdeling og den gode samarbeidsånden som preger konsernet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
 • Du følger opp gruppens leveranser og bidrar til å videreutvikle fagmiljøet.
 • Du jobber målrettet for å sikre oss markedsvekst.
 • Du rekrutterer nye medarbeidere i takt med behovet.
 • Du fremmer salg og bygger relasjoner til aktørene i regionen.
 • Du samarbeider med fagfolk fra andre Sweco-kontor.

Dette kan du

 • Du er ingeniør eller sivilingeniør innenfor relevant fagområde.
 • Du har minimum fem års relevant erfaring.
 • Du har erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre og gjerne med prosjektering innenfor byggeteknikk.
 • Du er god til å knytte kontakter, og har gjerne et lokalt nettverk i bransjen.
 • Du samarbeider godt og har kunnskapen og viljen som skal til for å skape gode forretninger.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Karin Anja Arnesen

Avdelingsleder Sarpsborg

+47 950 25 639

karinanja.arnesen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: