Gruppeleder arealplan og utredning

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15 MNOK. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist03.01.2019

Når DN På nattbordet ringer svarer du uten å nøle: Plan- og bygningsloven

Du gjør visjon til virkelighet, og får veier til å krysses på en elegant måte. Du kjenner alle sider ved lovverket, og får planprosessene til å gå unna.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for at en større gruppe skal jobbe tett sammen, og være omforent om de samme målene. I et av samferdselsprosjektene dere jobber med ser du at noen trekker i litt ulike retninger. Hvordan går du frem for å skape trygghet og effektivitet, og få alle til å gå samme vei?

Som gruppeleder arealplan og utredning i Sweco etablerer du et miljø som er genuint opptatt av fremtidens løsninger. Du skaper enighet og forståelse, er observant og lykkes med å utvikle både personer og prosjekter i en positiv retning.

Dette kan du

Du har høyere utdanning innen et relevant fagområde, og imponerende erfaring innen arealplanlegging eller landskapsarkitektur. Ambisjonen din er å utvikle kompetansen og kapasiteten innen samferdselsprosjekter for enheten din, og her kommer den solide erfaringen og det veletablerte nettverket ditt godt med. Du leder med selvinnsikt, og skaper et inspirerende fellesskap der medarbeiderne når sine individuelle mål.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på dine meninger og konstruktive bidrag. Du tar ansvar i spennende prosjekter og får gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Kimme Arnesen

Avdelingsleder

+47 908 14 122

Søk stilling

Vis flere stillinger: