Gruppeleder akustikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedVoss eller Bergen
Søknadsfrist20.09.2020

Vi søker gruppeleder for akustikkfaget på Voss og i Bergen

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens bærekraftige byer og samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Swecos akustikkmiljø for Region Bergen består av 4 personer på Voss og 7 personer ved Bergenskontoret. Sweco Bergen er vi over 300 dyktige og engasjerte rådgivere som jobber med de fleste fagfelt. Vi er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester til offentlige og private kunder i og utenfor vestlandsregionen. Ved Akustikkmiljøet i region Bergen møter du et flott arbeidsmiljø og dyktige kolleger med høy grad av fagspesialisering. Nå ser vi etter en ny, dyktig, stabil og systematisk kollega som kan lede akustikkgruppen.

Hos oss vil du utvikle deg . Som vår nye gruppeleder får du rik anledning til å styrke våre prosjekter og fagmiljøet i regionen. For tiden jobber vi med E16 Vossabanen, Bybanen byggetrinn 4, og lokale prosjekter i Bergen og i Vossa-regionen. Du har et våkent blikk på markedet og kundene, og sørger for at gruppen din alltid leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad. Du bidrar til å skape verdi for kundene og Sweco gjennom målrettet og systematisk arbeid, og du sørger for at arbeidet utføres i tråd med Swecos strategier. Du legger til rette for at dine kolleger trives, utvikler seg og kan yte sitt beste. Gruppeleder vil ha personalansvar i Bergen og på Voss. Det vil stilles krav om tilstedeværelse på disse lokasjonene to dager hver uke. Reise kan utføres innenfor normal arbeidstid.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du følger opp gruppens leveranser og resultater.
  • Du rekrutterer fagfolk når det er nødvendig.
  • Om du er lokalisert på Voss så vil du i fem til ti prosent av tiden din ha ansvar for kontordriften, følger opp kontrakter og utgifter, og utfører nødvendige gjøremål som legger til rette for at den daglige driften går smertefritt.
  • Du utvikler dine medarbeidere og bidrar til trivsel og et godt miljø.
  • Du har radaren på for å fange opp nye, potensielle oppdrag.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag.
  • Du har erfaring som leder, eller et sterkt ønske om å få det.
  • Det er en fordel om du kjenner markedet i Bergen eller i Vossa-regionen.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Bjarne Vangsnes

Leder

952 41 005

bjarne.vangsnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: