Picasa

Grunnarbeider med interesse for rørlegging

Per Nordhagen Entreprenørforretning AS har siden etableringen i 1963 levert alle typer anleggsarbeider, ofte i tettbebygde strøk, med særlig fokus på vann og avløpsjobber i Oslo. I 2011 ble Per Nordhagen Entreprenør AS ett heleid datterselskap i NCC og fungerer som ett selvstendig selskap med nedslagsfelt i Oslo og Akershus.

Vi utfører varierte prosjekter i størrelsesorden opp til rundt 20 MNOK i egen regi og vurderer både større og mindre jobber fortløpende, samt jobber som underentreprenør for andre aktører. Per Nordhagen Entreprenørforretning AS omsetter for omtrent 50 millioner i året og selskapet har i dag 25 ansatte, og nå trenger vi flere dyktige medarbeidere.

FirmaPer Nordhagen Entreprenørforretning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Per Nordhagen Entreprenørforretning AS leverer anlegg med rørlegging i både PE, betong, PVC og duktile rør i Oslo og Akershus i alle dimensjoner. Arbeidsoppgavene er hovedsakelig anleggsrørlegging og grunnarbeider, samt varierte oppgaver rundt vei og anlegg.

Du må kunne dokumentere erfaring med anleggsarbeid, helst i tette bystrøk, tett på trafikk og i nærheten av kabler og rør i bakken. Erfaring med anleggsrørlegging og støping av firkantstøpte kummer er en fordel.

Vi søker deg som har:

  • Erfaring fra anleggsrørlegging, fortrinnsvis med ADK-kurs
  • Er ansvarsbevisst og nøyaktig og glad i å lære
  • Har gode samarbeidsevner, men også god til å jobbe selvstendig
  • Det forutsettes at du kan kommunisere skriftlig og muntlig på norsk

Vi tilbyr gode muligheter for videre faglig utvikling og nødvendig kursing, og en variert arbeidshverdag i Oslo og Akershus. Du vil også få muligheten til å være med på å utvikle ett selskap i vekst, og bli en del av et faglig godt og sosialt miljø.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søk her

Søknadsfrist: snarest

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Anders Nordhagen
Faglig leder, Per Nordhagen Entreprenørforretning
+47 913 25 347
Per Kristian Strutz 

Daglig leder, Per Nordhagen Entreprenørforretning
+47 970 37 594

per.kristian.strutz@pernordhagen.no

Vis flere stillinger: