Godt mottatt

Det rykende ferske selskapet Doosan Bobcat AS får meget gode tilbakemeldinger under Vei og Anlegg.

- Responsen fra kundene er vanvittig god. De synes det er positivt at merkevarene Doosan, Doosan Moxy og Bobcat er samlet under samme tak. Vi kan nå tilby et meget godt serviceapparat, noe som kanskje har vært det området som Bobcat og Doosan har sviktet litt på tidligere, men som Moxy har vært veldig gode på, sier Paul Håkon Endresen, salgsansvarlig i Doosan Bobcat.

Doosan Bobcat samarbeider med Rosendal Maskin (JCB leverandør) på service og delelager. Begge selskaper er som kjent en del av Rosendal Gruppen.

Endresen kan fortelle at flere har vært innom standen for å se den oransje Doosan Moxy maskinen, samtidig er han litt overrasket over hvor mange som faktisk ikke har fått med seg at Doosan har kjøpt opp norske Moxy. 

På nyhetssiden trekker Endresen frem Doosans nye korthekkmaskin DX140R. Doosan Bobcat, som har prototypen på plass under Vei og Anlegg, vil starte leveringen av maskinen i september.

- Vi har savnet en korthekkmaskin fra Doosan i mange år. Denne maskinen vet jeg vi kommer til å selge mye av, sier Endresen.

DX140R veier 15,5 tonn, har graveaggregatet til en normal 140 maskin og kommer med alle de valgmuligheter Doosan har på utstyrsfronten. Endresen mener maskinen også har en av de mer romslige korthekkførehusene i markedet.