Godt besøk på VVS-dagene

Gjestene sto i kø for å komme seg inn på VVS-dagene da messen åpnet torsdag.

Det skriver VVS-dagene i en pressemelding fredag.

– Da klokken bikket ti og vårt fantastiske husorkester spilte gladjazz så det ljomet. Samtidig var vår 50 meter lange røde løper stappfull av spente besøkende på vei inn. Det var et ganske magisk øyeblikk, og momentumet var med oss gjennom hele dagen, forteller direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia T Gjerde.

Foto: VVS-dagene

– Våre utstillere har lagt ned masse ressurser og innsats i å være tilstede, alt fra de helt små og til de største, med to etasjers stand og utsikt over hele messelandsbyen. Derfor er det veldig hyggelig for oss som arrangør å se at møteplassen fungerer. Vi har fått tilbakemeldinger fra mange utstillere om at det er inngått store kontrakter her på messen. Det betyr at de besøkende finner det de leter etter, og utstillerne finner nye kunder.

Fredag holder messen åpent fra kl.09 til 17, og det er gratis å delta, heter det i pressemeldingen.

– Vi anbefaler alle som deltar på messen om å registrere seg på vår hjemmeside vvs-dagene.no før man reiser. Da slipper du å gjøre det når du kommer, og du kan bare spasere rett inn på den røde løperen, opplyser messedirektør Hanne Ninnia T Gjerde.