GK Elektro AS overtar Totaltek

GK Elektro overtar 150 ansatte og virksomheten til flere konkursrammede Totaltek-selskap.

I forbindelse med konkursen i Totaltek AS og datterselskapene Totaltek Romerike AS, Totaltek Prosjekt AS, Totaltek Oslo AS og Totaltek Østfold AS er det inngått avtale om at GK overtar all virksomhet i selskapene fra og med den 5.3.2015. Virksomheten vil samles i selskapet GK Elektro Øst AS.

- Totaltek AS og datterselskapene har vært en markant og faglig sterk elektroentreprenør innen næringsbygg-segmentet i en lang årrekke. De har bygget opp organisasjonen fra Akershus i nord via Oslo til Østfold i sør og er sterkt orientert mot prosjektleveranser og service til offentlige og private byggherrer, skriver GK i en pressemelding.

- Det er en glede for GK å tre inn i selskapet og drive det videre med den samme staben og strukturen som finnes i selskapet i dag. Nær sagt samtlige medarbeidere følger selskapet videre og alle oppdrag og kontrakter er fullt bemannet og i full produksjon, skriver de videre i meldingen.

Kunder og leverandører kan forholde seg til sine kontaktpersoner som tidligere. Ledelse av de respektive Totaltek-kontorer vil være som tidligere.

GK Elektro AS har med dette virksomhet i Trondheim, Bergen, Oslo, Romerike og Østfold, og ledes av administrerende direktør Even Leira.