Gigant-ferdighus bygges på Herøy

Boligpartner lanserte hustypen Ladegaard med et bruksareal på hele 559 kvadratmeter i fjor. Nå skal et de største hustypene du finner i en huskatalog, bygges i Herøy kommune i Møre og Romsdal.

Den første kontrakten på Ladegaard ble underskrevet ved BoligPartners salgskontor i Ørsta. Huset som er noe kundetilpasset, skal bygges i øykommunen med mange store villaer i rederklassen.

Jonny Honningsvåg i Ørsta Byggservice som er BoligPartners forhandler i Ørsta, er overbevist om at Ladegaard vil ta seg flott ut.

– Ladegaard vil her få en perfekt beliggenhet, høyt og fritt på en sydvendt tomt, sier Honningsvåg.

Siden lanseringen har Ladegaard hatt ca 40 000 visninger på BoligPartners hjemmesider.

– Det er mange som er svært så nysgjerrige på dette meget innholdsrike huset, og det er flere av våre salgskon¬torer som har seriøse interessenter på gang så det er kun et tidsspørsmål om når neste kontrakt blir undertegnet, forteller markedsføringssjef Gunn Furulund Haugen.

Forrige gang BoligPartner lanserte ny huskatalog, vakte det nytegnede huset Holmgaard med et bruksareal på 321 kvm, stor oppmerksomhet.

– Holmgaard har solgt over all forventning. Og siden vi fikk flere tilbakemeldinger på at Holmgaard faktisk var for lite, slo vi til og tegnet Ladegaard, fremholder Haugen.

Hun kan opplyse at stadig flere får øynene opp for store ferdighus.

– Det er en myte at ferdighus er kjedelige og at "alle" bor i likt hus. I BoligPartner har vi meget dyktige arkitekter som får lov til å være kreative og utvikle spesielle hustyper som blir krydder i sortimentet vårt. Husene er gjennomtenkte, har etterspurte og tidsriktige plan-løsninger og kunden kan foreta mindre tilpasninger slik at huset passer for eget behov. Med andre ord er det vi som husleverandør som tar arkitektkostnadene, avslutter markedsføringssjef Haugen.