Geotekniker

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist30.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap i en stilling hvor du skaper inspirerende og bærekraftige løsninger.For denne rollen trenger du en mastergrad innen geoteknikk.Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for geoteknikk

Som vår nye Geotekniker blir du en del av Divisjon Geo, som omfatter 5 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi, tunnel og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca. 90 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet. Oppdragene våre er landsdekkende og grenser fra små eneboligprosjekter til store anlegg og konstruksjoner.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Oppdragsgjennomføring/oppdragsledelse
  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektering og rådgivning, inkludert BIM
  • Videreutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du er ingeniør eller har mastergrad innen geoteknikk
  • Du har god teknisk innsikt, eller erfaring innen geoteknikkfaget i Norge
  • Erfaring fra tradisjonell prosjektering er et fortrinn, men ikke et krav. Nyutdannede oppfordres også til å søke.
  • Du har ønske om å få god kjennskap til BIM-prosjektering
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

I denne rollen vil det være en fordel om du også er fremoverlent og liker å ta ansvar. Du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.10.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Øyvind Bredvold, avdelingsleder geoteknikk, tlf. 93212773.

Søk stilling

Vis flere stillinger: