Geotekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist20.03.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som geotekniker hos oss på Steinkjer får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur- og byggeprosjekter. Med din kunnskap styrker du fagmiljøet, og får påvirke satsingen på geofag. På Swecos kontor i Steinkjer er vi 2 geofaglige medarbeidere, blant 42 rådgivere, som jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Som geotekniker møter du kompetente kolleger og ledere i et hyggelig, hektisk og sosialt arbeidsmiljø. Gjennom din nytenkende og engasjerte væremåte bidrar du til å skape fremtidsrettede og miljøvennlige løsninger.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement samtidig som at du holder fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver:

  • inngå som fagansvarlig for geoteknikk i store og små oppdrag.
  • geoteknisk prosjektering av fundamenteringsløsninger, stabilitets- og bæreevne vurderinger, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser med egne borerigger, tolkning av grunnforhold, støttekonstruksjoner etc.
  • utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsoverslag.
  • befaringer og oppfølging på bygge- og anleggsplasser.
  • bygge videre på den sterke kompetansen som er i gruppen og videreutvikle geoteknikk som tjenesteområde i Sweco.
  • bistå i tilbuds- og markedsarbeid, jobbe med synlighet i markedet, og profilere Sweco overfor kunder og på bransje-arenaer.

Dette kan du:

  • Du er ingeniør/sivilingeniør med spesialisering innen geoteknikk, gjerne med erfaring fra infrastruktur- og byggeprosjekt.
  • Du har gjerne noe erfaring innen geoteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging, helst fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.
  • Du har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy.
  • Du har erfaring fra å jobbe i Norge og behersker norsk som arbeidsspråk.

Kontaktpersoner:

Torbjørn Sellæg

Gruppeleder

+47 908 30 760

torbjorn.sellaeg@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: