Geomatiker/landmåler

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta
FylkeVestland
StedLeikanger
Søknadsfrist07.12.2020

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vi har etablert en egen avdeling som jobber med tunnelreabilitetering. Vi utfører spennende prosjekter, deriblant oppgradering av Maursund- og Kågentunnelene i Tromsø. Vi ønsker derfor å ansette en geomatiker som kan bidra inn på prosjektene våre. Du blir en del av Mestas fagmiljø innen geomatikk som i dag består av seks geomatikere lokalisert rundt i landet. Du vil være tilknyttet vårt hovedkontor i Leikanger. Arbeidsområdet ditt vil være i hele landet, og du må derfor reise en del i jobben.

Som geomatiker vil din oppgave være å sikre leveranse til byggherre opp mot kontraktsgrunnlag, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdig veg- og NVDB-dokumentasjon, samt utstikking av stikningsdata i felt.

Hvem er vår nye geomatiker?
Den vi søker etter har høy gjennomføringsevne, en strukturert arbeidsform og håndterer å jobbe med mange parallelle prosesser. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Følgende erfaring og kompetanse er ønskelig:

  • Erfaring fra anlegg og maskinstyring
  • Kjennskap til bruk av GPS/GNSS og totalstasjon
  • Relevant utdanning, universitet, høgskole eller teknisk fagskole
  • Førerkort klasse B

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling tunnel, med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Hvordan søke?

For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Kontaktperson

Arnstein Årseth

prosjektleder

Telefon 915 98 237

Søk her

Vis flere stillinger: