Geir Inge Støve ny daglig leder i Granitt og Betongvare AS.Foto: Granitt og Betongvare

Geir Inge Støve ny daglig leder i Granitt og Betongvare

Geir Inge Støve trådte inn som ny daglig leder i Granitt og Betongvare AS fra 1. februar.

Gründer og eier Ove Stian Lund ønsker å trekke seg tilbake fra den daglige driften, men vil fortsette i styret og vil jobbe med forretningsutvikling. Foto: Granitt og Betongvare

Støve startet i firmaet i mai i 2011, og har dermed vært i firmaet i snart ni år. Gründer og eier Ove Stian Lund ønsker å trekke seg tilbake fra den daglige driften, men vil fortsette i styret og vil jobbe med forretningsutvikling. Han vil også være med som en pådriver for at bedriftens kultur og vekst skal fortsette.

– Det er viktig for meg at bedriftens kultur, galskap og ikke minst kunnskap om hva markedet krever skal videreføres. Derfor synes jeg det er spennende at Geir Inge vil føre dette videre sammen med de ansatte i årene som kommer, sier Lund i en pressemelding.

Styret sier i meldingen at de er overbevist om at Støve er rett person til å lede Granitt og Betongvare videre i en spennende tid.

Høsten 2011 fikk Støve ansvar for butikk og skifer, og han har de siste 3,5 årene vært salgssjef innen Mapei-produkter. Han har jobbet tett sammen med daglig leder og gleder seg til å ta over stafettpinnen og ta fatt på oppgaven som daglig leder.

Støve sier i en pressemelding at det er med ære, glede og spenning han vil ta fatt på oppgaven.

– Etter snart ni år i firmaet så har jeg blitt utrolig glad i bedriften og de ansatte. Jeg har troen på strategien og kulturen bedriften står for. Det å ta over stillingen som daglig leder, gjør jeg med enorm stolthet, sier han.

Granitt og Betongvare AS har i dag åtte ansatte og omsetter for nærmere 100 millioner kroner.