Full fart igjen

Det er igjen fullt kjør i byggenæringen etter ferien. Skjønt det har vel aldri vært større aktivitet i byggenæringen i noen sommerferie enn i år. Vi har gjennom hele sommeren presentert mange store nyheter her på bygg.no. I dag har vi meldingen om at Saint Gobain kjøper maxit. Dette blir nok ikke det siste store oppkjøpet dette året.

Ellers melder byggevarehusene om uvanlig mye salg denne sommeren. I tillegg til at mange profesjonelle aktører har holdt det gående er det mange nordmenn som har benyttet friukene sine til å snekre på sine hus og landsteder. For mange er dette ferie. Dette er også en lønnsom beskjeftigelse. Man investerer i sine eiendommer samtidig som man får god trim.

Vi er i full gang med å planlegge høstens utgaver av Byggeindustrien. I høst har vi også Bygg Reis Deg. Vi forventer en rekke produktnyheter. Har du en nyhet så nøl ikke med å ta kontakt med redaksjonen.

Ellers vil det komme flere nyheter når det gjelder bygg.no. Vi jobber sammen med Gan Media med en rekke prosjekter som vil bli presentert i tur og orden.

Planleggingen av Byggedagene i 2008 er også i full gang. I 2008 feirer ellers Byggeindustrien 40 år.