JM_NO_hus_du_trives_i_CMYK_POS_SUB [Konvert]

Fremtidens prosjektledere - Velkommen inn!

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland.

Konsernet omsetter for ca 17 milliarder svenske kroner og har ca 2500 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere.

JM Norge har hatt markedets mest fornøyde kunder 3 år på rad iflg Prognosesenterets kundemålinger for 2014, 2015 og 2016.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.03.2018

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt.

Fremtidens prosjektleder innenfor produksjon

Vi søker deg som er nyutdannet ingeniør/sivilingeniør, og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som prosjektleder. Du er velkommen inn i en åpen organisasjon med mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer.

Skriv historie med oss

I JM har vi et langsiktig kvalitetsfokus, og vi har bransjens mest fornøyde kunder tredje året på rad, et mål vi hele tiden streber etter. Vi bidrar til å skape velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker - det vi bygger i dag, skal stå i minst 100 år, og som samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar. Dette har blant annet resultert i at vi som første byggeselskap vil miljømerke alle kommende prosjekter i Norden med Svanen.

I JM får du mulighet til å sette ditt preg på boliger og områder fra grunnen av. Prosjektene er ofte store og komplekse, der mange forskjellige parter er involvert for å realisere visjonene våre. Som prosjektleder innenfor produksjon vil du være en viktig ressurs når det gjelder å utvikle og ferdigstille nye boliger og bidra til at bærekraftige bydeler kan vokse frem.

Riktige mennesker – riktige forutsetninger

Med over 70 års erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for at du enkelt skal komme inn i arbeidet – uansett hvilken rolle du har. Vi sørger for at du får de riktige forutsetningene for å løse oppgavene på best mulig måte. Sammen med deg utarbeider vi en individuell introduksjons- og utviklingsplan basert på din erfaring og utdanningsbakgrunn. Du vil begynne som prosjektingeniør og arbeide sammen med erfarne kollegaer, som gir deg mulighet til gradvis å vokse i stillingen og ta større ansvar.

ARBEIDSOPPGAVER

I rollen som prosjektingeniør hører du til i en region og inngår i arbeidsledelsen ute på et av prosjektene våre. Du lærer å planlegge og lede arbeidet for arbeidslaget og eventuelle underentreprenører, og sørger for at de får de rette forutsetningene. Hos oss blir du en viktig del i det pågående utviklingsarbeidet av produksjonsprosessen vår.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har ingeniørutdanning innenfor bygg fra fagskole, høyskole eller universitet. Har du erfaring fra nybyggproduksjon, er det en fordel. Førerkort klasse B er ønskelig.

For å lykkes i rollen, tror vi at du er dyktig til å kommunisere, at du har sosial kompetanse og lett for å knytte kontakter. Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, arbeider strukturert og trives med å arbeide mot tydelige mål.

For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

KONTAKT

I denne rekrutteringen samarbeider vi med Academic Search International. Hvis du har spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte Rebecka Surtevall på telefon + 46736503144 eller via e-post, rebecka.surtevall@academicsearch.se.

Mer informasjon om oss, finner du på http://www.jm.no/velkommeninn

Søk stilling

Vis flere stillinger: